Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes lenne mellplasztikára gyűjtenem?
Elég ronda vagyok, és egy tinikori rosszul sikerült, pár hónapos "affért" leszámítva soha nem kellettem egy férfinek sem. Általában észre se szokták venni, hogy nő vagyok.
Arra a konklúzióra jutottam, hogy ha nagyobb lenne a mellem (most 70/B, szóval lényegében lapos vagyok), akkor felkelthetném a férfiak érdeklődését. Sokaknak már az is elég, ahogy tapasztaltam. Ha egy nőnek nagy melle van, a többi tulajdonsága erősen háttérbe szorul. Más módot jelenleg nem látok rá, hogy felkeltsem a férfiak figyelmét, legalább annyira, hogy észrevegyék, hogy nőnemű vagyok. Én is szeretném átélni, milyen az, ha bókolnak és vonzónak tartanak.
Kérdező, amúgy meg mi az, hogy ronda? Tök szubjektív.
Sok tulajdonságunkon lehet munkával javítani. Meg kell találnod a hozzád illő frizurát, színeket, fazonokat. Az öltözködés tanulható, a súlyunk változtatható. Van fogszabályzás, fogfehérítés. Lecseréled a béna szemüvegkeretedet egy jobbra. Az arcvonásaink adottak, de hahó, ha tényleg olyan katasztrófa vagy akkor sincs semmi veszve, mert ronda férfiak is vannak.
Aki elégedetlen a külsejével annak mindig azt javaslom, hogy menjen el záráskor az óvodához és nézze meg milyen emberek mennek a gyerekeikért. Még egy válaszoló se mondta, hogy ez kiváló ötlet, megteszem! Csak a panasz meg a sírás megy ahelyett, hogy a tök logikus javaslatomat kipróbálnák, felnyílna a csipájuk és elkezdenék élni az életüket.
Én nem hiszem, hogy annyira ronda lennél. Ha komoly bajod lenne, mondjuk nyúlszáj, sebhely vagy egy szemgolyó akkor nem ciciműtétre gyűjtenél. A két lábad megvan, kerekesszékkel nehezebben boldogulnál. Gondolom bibircsókok sincsenek az arcodon, mert akkor bőrdokihoz rohannál. Szerintem ezt csak bedumálod magadnak.
Na nézd. Aki mellméret alapján vesz csak észre, az olyan is.
Ne a felszínes hulladékok kegyeit keresd, vagy ha csak olyanok élnek körülötted, keress magadnak máshonnan.
"A férfiaknak csak akkor számít a smink, haj, öltözködés stb, ha a genetika rendben van. Egyfajta plusz, de sokmindent nem befolyásol."
Igen, alapvetően így van. Ezért is hülyeség, hogy amikor linkelek egy szép lányról képet, mindenki azzal jön, hogy "bezzeg 2 kiló vakolat nélkül nem így nézne ki blabla". Nem, mert az arcvonásai miatt természetesen lenne szép és ez pedig genetikai adottság. A csúnya lányokon semmilyen smink nem segít ezért is hülyeség azzal korrigálni az előnytelen külsőt. Legfeljebb placebo szinten önbizalmat adhat egy csajnak, de sok pluszt nem tesz hozzá. Nem lehet, hogy neked nem is inkább a melleddel van a baj, hanem en bloc az arcoddal/alkatoddal meg ezen kettő által alkotott összképpel? Egy kicsi mellű csaj is tud irtó vonzó lenni (pl.: [link] ) és egy nagymellű nő is lehet ronda (mondjuk ebben az esetben a zacskópozitív effekt miatt legalább szexre jó). De gondolom te normális kapcsolatra vágysz. Biztos nem csak a melleddel van baj.
"Ki választana egy csinos, de csúnya arcú, nőietlen testű nőt egy nagymellű, szép arcú, de esetleg kevésbé ápolt és jól öltözött helyett? Szerintem senki."
Például én. Szerintem az igényesség a szépség alapvető része, a nagy mell viszont nem.
Nőies testű=nagymellű? Agybaj lesz itt a gond kérdező. És örülnék, ha valamit odaböffentenél a javaslatomra, hogy nézd meg milyen testű embereknek jött össze a család.
Ha nem hagyod magad meggyőzni, hogy a fellépés sokkal többet számít a köbcentiknél akkor meg eriggy és ba ssz el százezreket olyan dologra, amitől úgysem fogod magad kevésbé nyomorultul érezni, mert utána az orroddal lesz gond, aztán műhaj kéne, aztán túl fehér a bőröd és sosem lesz semmi sem elég. Szerinted a kocsmában nem fognak röhögve kitárgyalni azok a fiúk, akik eddig levegőnek néztek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!