Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egy átlagos vagy előnytelen külsejű pasinak a legapróbb eredményekért is vért kell izzadnia, míg egy Dwayne Johnson kinézetű pasi elég ha csak villant egy mosolyt, és máris omladoznak utána a nők?
Mindenkinek van egy ki nem mondott értéke a férfi-nő piacon. Ez az érték annak a függvénye, hogy az adott férfi milyen mértékben és mennyiségben birtokolja a nők számára vonzó tulajdonságokat (és fordítva).
Dwayne Johnson:
- kigyúrt testű
- magas
- markáns, férfias arcvonású
- jó genetikájú (vonzó kreolos bőrszín, férfias hangtónus stb.)
- erőt, dominanciát sugároz
- férfias megjelenésű
- sikeres
- népszerű
- hihetetlenül gazdag
- és még gyanítom, hogy bőven lehet tulajdonságokat sorolni.
Dwayne Johnson tehát a nők számára a tökéletes pasi. A 100%-os. A férfi, akiért ölni tudnának, csak hogy az övék lehessen. Ennek köszönhetően Dwayne Johnson-nak a kisujját sem kell mozdítani, és gyönyörű fiatal vonzó nők fogják mégis körülvenni. Elég csettintenie, és a legjobb nők fognak máris az ágyában heverni.
Te Dwayne Johnson tulajdonságaiból mennyivel is rendelkezel?
Hát EZÉRT kell vért izzadnod a legapróbb eredményekért is. Ez van, ez jutott. Törődj bele. Hidd el, van rajtad kívül még pár millió férfi, akinek szintén bele kell törődnie ebbe a helyzetbe.
#6-os vagyok. Egyebkent ebben teljes mertekig igazad van. Nem is akarok belekotni. Csak meg annyit hozzatenni, hogy szemelyem nem egy jokepu penzes Amg Mercedessel rendelkezo egyen.
Sikerult, szep es rendes lanyokkal osszejonnom. Es egy valami kellett ehhez.
Szerencse.
Mert valljuk be, ez kell hozza a legjobban, ezt pedig nem a boltban merik kilora, hogy nesze, 3 ezer ft lesz, afas szamlat ker hozza?
Szoval jokor kell lenni jo helyen. Es kivarni ezt....nyugodtan, ugy, hogy kozbe ne menjen az ember agyara a sikertelenseg a depresszio stb.
Na ez a nehez.
Off:
"Ha pedig valaki használható tényként odaírja, hogy "haver, menj el gyúrni", akkor letépik az illető tökeit, hogy ez milyen felszínes dolog."
De miért gondolják az emberek, hogy aki nem kell senkinek, az elhízott/igénytelen/ápolatlan stb. Nagyon ronda nő vagyok, a testalkatom genetikailag vékony és mozgok is, de attól még iszonyatosan előnytelen és formátlan. Fitneszelhetnék én 0-24, ha más dolgom nem lenne, de attól nem nőne mellem és a csontszerkezetemet se változtatná meg. Plasztikára egyetemistaként nincs pénzem, de szerintem később se lesz, ha Magyarországon fogok dolgozni. Öltözködési és sminkelési tanácsokról pedig ne is beszéljünk. Én azért siránkozok, mert bármit teszek, bármennyit költök magamra (ez nyilván nem milliós összeg, de az ismerőseim közül még így is én áldozok a legtöbbet ruhára/bőrápolásra/sminkre), NEM HASZNÁL. Ha valaki ennyire rondának születik, vért izzadhat, nem fog változni. Férfiaknak talán minimálisan könnyebb, mert náluk szóba jöhet még a pénz/duma/kigyúrt test, mint vonzó tényező. De egy nőnek a külseje az egyetlen vonzereje.
Reagálnék pár dologra.
Először is, Dwayne Johnson-t csak szemléltető példaként hoztam fel. Igyekeztem olyan embert választani, akit sokan ismernek, népszerű a hölgyek körében, de itt kizárólag csak erről van szó.
A kérdés kiírása mögött az áll, hogy unfair-nek érzem ezt a dolgot a mai világban. Egy nem túl vonzó pasinak mindig, minden helyzetben 100%-os pontossággal olyan dolgokat kell mondania/csinálnia, amelyek belepasszolnak az adott lány elképzeléseibe. Ha tudod tartani a tökéletes 100%-ot, akkor TALÁN lesz esélyed arra, hogy kicsit elbeszélgessetek. Nem randiról, nem italozásról, nem szexről, nem közös programról van szó, hanem csak egy szimpla beszélgetésről. Engem inkább az bosszant, hogy annyira felszínes világban élünk, hogy aki nem úgy néz ki, mint egy magazinból kilépő férfimodell, arra az illetőre már nem is kíváncsiak. Most joggal lehetne kérdezni, hogy én se nagyon állnék szóba ezen a logikán haladva olyannal, aki egyáltalán nem vonzó a számomra? A válaszom pedig az, hogy de. Sőt, régebben volt egy lány, akivel a suliból kifolyólag sokat lógtunk együtt, külsőre egyáltalán nem volt az esetem, de annyira tetszett a belső jelleme, és annyira egy hullámhosszon voltunk, hogy a személyisége megszépítetta számomra a külsejét, és egy idő után már azon kaptam magam, hogy kapcsolatot szeretnék vele, holott eleinte nem is vonzódtam hozzá. Ezzel szemben egy álompasinak elég egyet kacsintania, eleresztenie egy millió dolláros mosolyt, és már repül is lefelé a bugyi. Persze, lehet azzal jönni, hogy nem mindenkinek fontos a külső, de szerintem bizonyos szinten az. Legalábbis én nem tudok olyan emberről, aki vakon összejönne, külsőtől függetlenül bárkivel. Szerintem mindnyájan elvárunk egyfajta minimális fizikai vonzalmat a másikkal szemben.
#6-os: Itt nem arról van szó, hogy aki nem akar velem járni, az egy velejéig romlott, szemét alak, és nem gondolom azt sem, hogy alanyi jogon jár nekem a barátnő, de az elkeserít, hogy a legtöbben az esélyt sem hajlandóak megadni, mondván, hogy első ránézésre nem vagyok az esetük.
#14-es: Ez az amit én sem értek. Sokan azt hiszik, hogy aki rondának titulálja magát az büdös, rotható fogú, tetves, igénytelen, pedig ez nem feltétlenül igaz. Például én elég sokat időzök a tükör előtt, hogy egyáltalán kinézzek valahogy, van stílusom, igyekszem ízlésesen öltözködni, tűrhetően megjelenni, de ahogy a mondás is tartja, sz*rból nehéz várat építeni.
#14: Szerintem azért gondolja ezt az elhízottságot/igénytelenséget sok ember, mert egyszerűen tojnak a környezetükre. Ha a saját életükkel nagyjából rendben vannak a dolgok, azt gondolják, hogy csak az igénytelen emberek nem találnak párt, pedig én is ismerek igényes srácot, aki egyszerűen csak ronda. Ad magára, de a rondaságával nem tud mit kezdeni.
Miért gondolod, hogy annyira ronda vagy és annyira rossz az alkatod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!