Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet olyan hogy annyira csúnya vagyok hogy mèg senki nem volt belèm szerelmes? N

Figyelt kérdés
Ti gondolkoztatok màr ezen?
2018. ápr. 13. 19:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

2, Igen, sokszor elgondolkodom ezen;

1, Minden emberben van valami értékes:), csak figyelni kell. /F/

2018. ápr. 13. 22:01
 12/18 anonim ***** válasza:
35%

Igen, vannak nagyon előnytelen arcú/alakú emberek. De az biztos, hogy minden külsőhöz van olyan, aki vonzódik. Az előnytelenhez nyilván kevesen, de akkor is vannak.

Ami nehezebb téma, az a belső adottságok és az elvárások a belső adottságokkal szemben.

Pl én egy totál átlag küllemű ember vagyok, tutira van olyan, aki vonzónak találna. Még sincs párom, mert a belső tulajdonságaim szinte kizárják, hogy erre alkalmas legyek.

Arra akartam kilyukadni, hogy a külső soha nem lehet kizáró oka, hogy valakinek jó kapcsolata legyen. Egy kusza belső ember már annál inkább.

2018. ápr. 13. 22:34
 13/18 anonim ***** válasza:
Előfordulhat, de lehet, hogy csak beképzeled.
2018. ápr. 14. 10:32
 14/18 mikeXxX ***** válasza:
17%
Na most már ott tartunk hogy a nők is rinyálnak itt ! Azt gondolom a legtöbb ember csak rohadt lusta pedig csak jobb smink kéne vagy jobb ruhák vagy sport és azt itt ne nyomassa senki hogy mindent megtesz ezekért és nincs neki senki mert nem így van esetleg azt hiszi hogy mindent meg tesz csak ott a probléma egy hozzá értő embert sem kérdeznek meg jó e nekem a smink jól áll e a ruha vagy kellene e sportolni valamit .
2018. ápr. 14. 16:28
 15/18 anonim ***** válasza:

Sokan nem adnak esélyt az előnytelen kinézetű embereknek, a külső miatt elítélik őket és nem akarják megismerni őket. A belső csak a külső után számít sokaknak.

2018. ápr. 15. 10:15
 16/18 anonim ***** válasza:
0%

5# +1

Nincs összefüggés.

2018. ápr. 26. 20:40
 17/18 anonim ***** válasza:
8%

1, Egy nő nem tud annyira csúnya lenni, hogy ne kelljen senkinek sem;

2, Magamra nézve viszont van benne igazság: ellenkező nemű vagyok:(.

2018. ápr. 26. 20:55
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem tudom.Nem láttalak még.
2018. ápr. 26. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!