Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te megváltoznál másért?
Tegyük fel, hogy jól érzed magad a bőrödben, egyedi és elégedett vagy. Viszont ezt úgy tudod elérni, hogy általában beleszärsz sok mindenbe és emiatt nem is érdekel a kritika, visszahúzás, játszmázások, így vannak utálóid, de hadd legyenek, kinek nincsenek?! Ja, csak azért mégis felvillan időnként a hibajelző, hogy így társad nem lesz nettó soha, ha ilyen vagy. Változnál, kompromisszumkészebbé, nyitottabbá válnál, ha szembejönne veled a recskanaplódban (és álmaidban) elképzelt női szerzet/hímegyed, vagy ha nem fogad el olyan kis köcsögnek, cserébe viszont életigenlő, laza embernek, akkor ahogy jött, úgy mehet is tovább? Bááár... körbenézve, hogy milyen emberekkel vannak együtt manapság, egész hihető, hogy rád is vár így valaki, csak még a mellékelt ábra nem ezt mutatja (kinek nem inge, ne vegye kabátra).
(Szociopataképző tanfolyamelső kérdését olvashatták.)
Nem változom senki kedvéért. Ha így nem tetszem, lehet koccolni. Van egy gondolkodásom, egy stílusom, amin senki és semmi kedvéért nem vagyok hajlandó változtatni. Nekem így a jó így adom.. :)
23/F
Én változni akartam, el is kezdtem. Aztán feladtam, mert rájöttem arra, hogy senki miatt nem éri meg változni, csak akkor jó ez, ha magam miatt teszem. Úgyhogy felhagytam vele, mert én így vagyok önmagam, és ez a lényeg. Aki utál, az mindenhogy utál, akinek így nem vagyok jó, annak nem is akarom kelleni, aki még szeret, az elfogad. Nálam ennyi ez a téma.
Senki kedvéért, meg úgy egyáltalán senkiért nem éri meg változni személyedben és külsődben, csakis önmagadért.
Szerintem a történelem során számtalan esetben bebizonyosodott, hogy nem érdemes.
Recskanaplóm pedig nincs.
Nem.
És rosszul használod a szociopata kifejezést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!