Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb nő ugyanolyan elvárásokkal rendelkezik?

Figyelt kérdés
Pont ezért nem merek ismerkedni velük, és a prostizást tervezem.

2018. ápr. 3. 23:45
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
49%

#28, ez egy fassag. Azert mert neked nem jott ossze egy punci sem, a vilag a hibas?

Tanulj, Dolgozz, vallalkozz b+, legyen zsd es ocsmany pacakkent is lesz csajod.

Ilyen egyszeru, be lehet fejezni a nyafogast.

2018. jún. 2. 20:10
 32/37 anonim ***** válasza:
31%
#31 nem fasság az, hanem pontosan így van. Persze az igazság fáj. Nyugi, én is idealizáltam/idealizálom a nőket, de minél többet tudok meg róluk, annál jobban látszik, hogy ösztönlények. Az érzelmi lényeg szöveg csak elterelő fugazi :)
2018. jún. 3. 09:34
 33/37 anonim ***** válasza:
42%
Nem trükközni kell ,hanem saját kategóriából vagy az alatt választani. Én azt látom mindenfele ,hogy a csóró ,ronda ,kapanyéllel a szájában leledző srácok is találnak barátnőt, nyilván nem a topmodell fitneszmacát ,hanem a neki való csámpásrozit .Ennyi a nagytitok.
2018. jún. 3. 13:01
 34/37 anonim ***** válasza:

Ez teljesen igaz és egyetértek, utolsó.

Csak ha elvárásokról beszélünk, akkor jobb tisztázni, hogy a jó nőkről és szinten felüliekről van szó, vagy csámpás rozikról.

Egyetlen dolog a lényeg, el kell fogadni a saját kategóriád, és alacsony elvárású nőket felszedni, vagy qrva keményen dolgozni a szintlépésen.

Ha ez a kettő nincs összhangban, akkor kezdődik a picsogás, nyafogás, nőgyűlölet, irigykedés az alfákra/szintlépőkre.

Nőből ezer féle van, ezer féle kategória és ezer féle elvárás... ez a lényeg.

2018. jún. 3. 17:32
 35/37 anonim ***** válasza:
(Ezt értettem trükközés alatt amúgy... márpedig kemény munkával lehet szintet lépni. Ez tény.)
2018. jún. 3. 17:33
 36/37 anonim ***** válasza:
0%
34 a "csámpásrozik" is izmos, gazdag alfahímeket akarnak.
2018. jún. 3. 19:42
 37/37 anonim ***** válasza:

Hagyjadmár persze :D én átlag pasi vagyok, igaz már jól keresek, és jó a humorom tehát a szintemhez képest sokkal jobb nőket hódítottam már meg... de tényleg. Nem is értettem sokszor (amíg még nem volt önbizalmam) hogy egy ilyen vánnyadt szartól, mint én, mit akar egy ilyen fullos csaj?

Szóval a csámpásrozik bármit megtennének egy normális pasiért, higgyétek el... rengeteg rozi forog szabad kézen, csak meg se mernek szólalni, mert rettegnek a visszautasítástól. Pont mint mi férfiak.

Rengeteg "hálás" csajt ismerek, akiket be lehet fűzni egy kis törődéssel.

Ehhez persze érteni kell, trükktár kell. Meg elemszám. Nyomatni kell nagyiparban.

Ha 10 nem jön be, akkor jön a következő 10. Ha felőrli a lelkedet, hogy a csámpásrozik is kikosaraznak, akkor a stratégiával van a gond, meg a hozzáállással.

Ha nincs önbizalmad még a rozikhoz sem, akkor tényleg bukta.

... de chill, ott vannak a prostik és akkor nem kell megalázni magadat. Win win. Legalább kevesebb férfi próbálkozik :) evolúciós játék ez.

2018. jún. 3. 20:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!