Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mondja el mindennek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondja el mindennek a nyomulós csajokat, ha azok jönnek be neki? És miért írogat nekem?

Figyelt kérdés
23 éves lány vagyok, nemrég lett vége egy hosszú kapcsolatomnak. Most ismerkedem egy fiúval, akiről nagyon jókat gondoltam az elején, mert mindig mondogatta, hogy neki nem jönnek be a nyomulós lányok sem pedig a r***ncok. Örültem, mert én egyik sem vagyok, konzervatív vagyok eléggé, persze a szexet imádom és állítólag jó is vagyok az ágyban, csak előtte “ naivan “ szeretem megismerni a másikat. Most kiderült, hogy több olyan típusú lánnyal is beszélget és flörtöl velük, akiket korábban nekem mindennek elmondott, pletykált nekem róluk. Nekem is bókolt, azt hittem, nagyon jól haladunk, és most hideg zuhanyként ért ez az egész. Ha az egy estés csajok kellenek neki, minek írogat nekem, amikor tudja, hogy én leszek sosem az?
2018. ápr. 2. 18:18
 1/9 anonim ***** válasza:
57%
Oh, ha tudnád, hogy a férfiak 90%-a ilyen...
2018. ápr. 2. 18:21
 2/9 anonim ***** válasza:
11%
Pontosan. Azt mondja amit tudja hogy hallani akarsz! Ezt mint pasi mondom neked.
2018. ápr. 2. 18:23
 3/9 anonim ***** válasza:
Olyan mint egy olcso kinai vibrator. Ranezesre felszinesen jo-jo, jo lesz az, de bekapcsolva ugy zorog, csattog, kattog mint egy regi dizel.
2018. ápr. 2. 18:23
 4/9 anonim ***** válasza:
nahnah a régi dieseleket hagyjuk mert annál megbízhatóbbak nincsenek :) 1.9tdi jeee :P
2018. ápr. 2. 18:26
 5/9 anonim ***** válasza:
0%

Elmondom a nagy titkot ami lehet fura lesz mert részben én is ezért vagyok ellenszenves az ilyen csajokkal.

Azért mondja el mindennek őket mert szeretne tőlük többet, de ők tőle nem. Az elég pocsék érzés amikor a feszulos bornaciban maszkalo, konnyuveru csajok is lekoptatjak az embert nagy flegman, de azért közben kint van minden.

2018. ápr. 2. 18:27
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

A 2-es jol irja amugy. Ez egy eleg jo dolog, nalad es a tobbi hasonszoru noknel ez nagyon bejon. Tessek itt egy ujabb arca, te meg amulsz bamulsz, uristen ilyen is van nala? Aztaaaaaa. Szoval ez bejon neked, ha nem is ismered be, de bejon ez a relytjesseg ez a kiismerhetetlenseg....en is igy csinalom, (bar koszonet nincs ezekben es a hozzad hasonlo lanyokban) haladok a korral, a viragok ideje lejart, telefonra is letoltom a legujjabb frissitest. 😁😅

En egy szoval nem irtam azt, hogy a kormosak nem jok...:D :P

2018. ápr. 2. 18:34
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
#5 Ez totál így van. Az első barátom 1 éven keresztül sokszor hangoztatta, hogy milyen jó, hogy én nem vagyok olcsó ribi, pont ezért tart értékesnek...erre egyik napról a másikra szakított, mondván ő még szexelgetni akar. Éretlen fiúcskákban még túl nagy a nemi vágy, majd akkor kezdik el értékelni a rendes nőket, ha kellően érettek hozzá :D
2018. ápr. 2. 18:36
 8/9 anonim ***** válasza:
j*
2018. ápr. 2. 18:40
 9/9 anonim ***** válasza:
Mert oket is meg akarja dugni, es teged is. Ha van egy kis eszed, lekoptatod.
2018. ápr. 2. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!