Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetnek ilyen maszkulin férfiak melegek? Lányok ti szomorúak voltatok, amikor kiderült Ricky Martin-ról, hogy meleg?
Jó tudom, ma már linkeltem erről a csatornáról, de hát már a melegek sem néznek ki melegnek? Manapság már senkiben sem lehet bízni?!
https://www.youtube.com/watch?v=2dkl0fUKHAM
Nem, nem voltam szomorú.
Nem látom Ricky Martint maszkulin férfinak, és nem jönnek be a hozzá hasonló pasik.
Egy maszkulin férfiról ilyen elképzelésem van nő létremre - ha maradunk az énekeseknél:
Elég sok meleg férfit ismerek személyesen, nagy részük férfias, maszkulin. Az csak egy ostoba sztereotípia, hogy a melegek femininek. Nyilván akad köztük, ugyanúgy, ahogy a hetero férfiak között is vannak finomabb vonásúak és férfias vonasúak.
A legtöbb "férfi", akiről egy átlag hetero azt mondaná, hogy "na ez biztos meleg", bizony hetero.
Miért lennék szomorú ha kiderül egy sztárról hogy meleg?
Hozzám magyar sztárként Ganxsta Zoli áll közel. Kiderülne róla hogy meleg, hát ez van. Véleményt váltok, és marad a Hooligans :D Nem majd még elszomorodok. Mi ez? Ovi? Ez még mindig a felnőttkategória emberek, héé!!!
ezekről süt, hogy meleg? utólag mindenki k_rva okos, de egyáltalán nem látszanak melegnek, csak igényes férfinek
sok heteró férfiatlanabb náluk
akiről süt, hogy meleg, az nálam a gagastar milan kategória
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!