Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha azt mondják, hogy nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha azt mondják, hogy nagyon hasonlítok, szinte ikertestvér szinten valakire akkor az mennyire igaz?

Figyelt kérdés

Egy sráccal hasonlítunk egymásra, aki szerintem nagyon-nagyon jól néz ki, szép barátnői voltak mindig is, én azonban rettentő önbizalom hiányos vagyok, barátnőm sem volt még. Mind a ketten 20 évesek vagyunk.

Ha mindenki ezen a véleményen van akkor én is hasonlóan jól nézhetek ki?

2018. márc. 29. 21:28
 1/5 anonim válasza:

Hát ha ezt mondják és tükörbe nézve te is fedezel fel hasonlóságot, akkor lehet, h igaz.

De az is lehet, h csak szívatnak :D

Mindenesetre szerezz önbizalmat, meg egy barátnőt, mert ha egy srácról az jut eszedbe először, h milyen nagyon-nagyon jól néz ki, akkor van egy rossz hírem.. :D

2018. márc. 30. 19:35
 2/5 A kérdező kommentje:

Háát... Hogy is mondjam. Ha ránézek az ő képére valóban mintha magamat is látnám, viszont ha tükörbe nézek és vizsgálom magamat egyáltalán nem látok felfedezni semmilyen közös vonást. Érdekes, de valóban így gondolom.

Nem valószínű, hogy szivatnak mert látom rajtuk a meglepettséget, a szüleim is csodálkoztak, hogy ez nem lehet igaz. Azóta is mondják, hogy láttam a hasonmásodat.

Nehéz lesz, és szeretnék is egy kis önbizalmat, mivel szeretnék barátnőt is már. Így jutott eszembe, hogy akkor most valóban hasonlíthatok rá, még ha én is nem is gondolom úgy.

2018. márc. 30. 20:53
 3/5 A kérdező kommentje:
Azt pedig férfi, hetero szemmel is látom, és el is ismerem, hogy tényleg szép arca van.
2018. márc. 30. 20:55
 4/5 anonim ***** válasza:
az hogy valakire hasonlitass,az nem azt jelenti hogy jol is nezel ki....Sok olyan ember van akik hasonlitanak,de az egyik nagyon szep,es a masik meg epp hogy nem csunya...de megis hasonlit 1-2 arcvonasuk
2018. márc. 31. 16:22
 5/5 A kérdező kommentje:
Csakugyan. Akkor ez a helyzet velünk is.
2018. márc. 31. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!