Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az kizáró ok a nőknél, ha túlságosan is tudok kötődni érzelmileg a háziállatokhoz?
Így neveltek. Sorolhatnék emlékeket az egykori kisállataimról, de nem érzem szükségesnek. A cicám halála a múlthéten eléggé megviselt. De egyébként szerintem az érzékeny énem nem látszik a külvilág, de elképzelhető, hogy egy nő emiatt kiábrándulna belőlem. Sok helyen azt olvastam, hogy a nők azt szeretik, ha a férfi mindig kemény. Én nem igazán tudom ezt teljesíteni, mert ha meghalnak pityergek utánuk, valamint sokat játszom velük. Én úgy gondolom, hogy ettől a nők falra másznának. De inkább maradok szűz életem végéig, mintsem hogy eldobjam magamtól a családtagjaimat, mert azok Ők is.
22/f
Aki hülyének néz, az olyan ember is. Köszönöm amúgy, hogy a nevemen szólítottál, ez kedves tóled. :)
De, gondolj bele: a te felelősségedre van bízva egy kis állat. Lélegzik, eszik, örül, szomorú, fáradt stb. Aki, egy kis élőlény életét nem tiszteli, nem "szereti" (egyébként ez nem olyan mély szeretet, mint egy ember iránt), annak a véleménye számít? ... Egy önző, érzelmi intelligenciája nullával konvergáló ego lényé? Nem, nem számít, innentől nincs kérdés, csak tudod hova tenni az illetőt.
Csak a tirpák, bunkókra bukó nőknél jelent gondot.
Van ilyen ismerősöm, aztán nyíg, hogy a párja mindenben leszarja.
Én össze sem jöttem volna soha olyannal, aki utálja az állatokat. A párommal amikor megismerkedtem akkor volt 1 cicám és közölte az első együttalvásnál, hogy ő nem valami nagy macskás, nincs oda értük. 1 óra múlva benyitottam a szobába és a macska a párom mellett dorombolt az ágyban, ő meg simogatta. :D 8 évig aludtak így együtt, és amikor el kellett altatni egy betegség miatt, velem együtt sírt.
Aztán amikor felhívtam, hogy találtam a kukában egy kb.3 hetes kiscicát, akkor az volt a reakciója, hogy "hozd haza!" :D
Szóval nálam az a kizáró ok, ha a másik utálja az állatokat. De nem csak páekapcsolat terén, nem is barátkozom olyannal aki utálja őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!