Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láttam facebookon egy nő kiposztolta ezt:egy nő :ne a múltja érdekeljen hanem az hogy kivé válik meletted. Hogy szeret és hogy téged választott. Stb stb Többi lent?
eddig oké,de....az írás melett a képen egy nő van előtte egy férfi térdel meztelen és fogja a nő lábát....
namár most,az írás oké a kép elég feminácis,nem?
Istenem... bezzeg ha nekem van bajom szopós képekkel, én vagyok a prűd meg nincs humorérzékem.
A szöveg szerintem sokkal gázabb, ezt tipikusan a ribik meg a prostizók mondják.
1) az érdekel, hogy mellettem milyen, nem az hogy előttem milyen volt.
2) az egy kép. Nem kell belőle messzemenő következtetéseket levonni.
A nő valami nagyot akart "alkotni", olyat, amivel felhívja magára a figyelmet és egyedinek tűnik.
Én se az előéletére, se az elképzelésére nem vonnék le messzemenő következtetéseket ebből, csupán azt nézném férfiként (bár nő vagyok),hogy kell-e nekem egy ilyen fura szemléletű nő. Mert vélhetőleg az....
Fordítok: nem vállalok felelősséget az eddigi döntéseimért, a jövőbeliekért pedig te leszel a hibás.
Kell a halálnak egy ilyen...
Tipikus felszínes facebook "bölcsesség" nőként is rühellem az ilyen "Addig ne ítélkezz míg nem jártál a cipőmben" és a társait...
Ezeket mindig olyanok rakják ki akik múltbeli vagy jelenlegi rossz döntéseikért nem vállalják a felelősséget és nem akarnak változtatni a rossz szokásaikon, hanem a környezetet, a sorsot és mindenki mást hibáztatnak, és a tolerancia jegyében feltétel nélküli elfogadást kérnek. Káros gondolat, káros üzenet, pfuj XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!