Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vegetáriánusok, vegánok! Ti hol találtatok olyan párra,
aki szintén vegetáriánus/ vegán, vagy elfogadja a
nézeteidet, nem akar megváltoztatni?
Amióta vega vagyok, még sehol, de nem ez az oka.
2018. márc. 22. 14:48
Vegan helyekre esetleg ha eljarnal? Vegan etterem stb? Interneten keresztul mondjuk instagram? Ez a 21 szazad nem tul nehez. Viszont nemtudom te hogy vagy vele de en peldaul nem voltam mindig vegan. En 20 evig hust ettem, majd egyik naprol a masikra vegan lettem. Lehet a te jovendobeli parod is meg eszik hust na es akkor mi van? En sosem eroltettem ra senkire megis szamos ismerosom vegan lett a kornyezetemben, tolem csak jo peldat latott meg ha olyan volt meseltem neki a vegansagrol. Peldaul kert egy filmet, ram irt hogy unatkozik mondjak egy jo filmet en meg irtam neki egy vegan dokumentumfilmet, a vegansag egeszsegugyi oldalarol szol. Megnezte, utana mar o is el tudta donteni, egy hetre ra mar irta, hogy nem eszik tobb hust. Ez ilyen. Nem szabad agresszivan erolkodni. Ez egy eletszemlelet inkabb mind etrend, legalabbis sokunknal, ez pedig sokakat meggyoz. Ha most nem lenne parom (aki vegan) es osszejonnek egy husevo csajjal biztos vagyok benne, hogy az eroltetesem nelkul is hamarosan o is vegan lenne. (Csak meg kene latnia milyen jokat fozok 😌)
2018. márc. 22. 14:51
11: 😊
Szerintem is alap, csak sok nő hatféle hülyeséget készít, ha a párja befinnyázik.
2018. márc. 22. 14:51
14/23 A kérdező kommentje:
"Szerintem is alap, csak sok nő hatféle hülyeséget készít, ha a párja befinnyázik." Vessenek magukra :D :D
15/23 A kérdező kommentje:
Nem várom el, hogy ő is vegán/ vega legyen, mint ahogy a kérdésfeltevésben is olvasható, az is elég, ha elfogadja a nézeteimet. Az más kérdés, hogy a főztöm finom, úgyhogy ha abból enne, akkor vega kajákat enne :)
Sose volt vegán vagy vega barátom. Egy értelmes felnőtt férfit ez nem fog zavarni, sőt! Normális, intelligens embert kell keresni, ennyi a titka (persze könnyű mondani, meg sokszor később derül ki, hogy mi is a helyzet az illetővel). Egyébként létezik már vega/vegán társkereső, és szoktak ilyen estek is lenni a Bp-i vegán éttermekben.
2018. márc. 22. 15:37
Most miért lett 2. válaszom ennyire lepontozva?????????
Komolyan, ha jót írok azt is leszólják. :(
B+ lepontozó, ettől több örömöd ne is legyen.
2018. márc. 22. 15:43
Én magam eszek húst. De mióta a párommal láttuk a "Testről és lélekről" c. filmet, nem hajlandó húst enni. (kb az első jelenet óta a vágóhídon) Egy percig sem győzködtem. Mondtam neki, hogy megértem. És azóta nem eszik húst. Mivel Ő sem akar engem győzködni, én sem győzködöm Őt. Fölösleges. :) Ahogy neki jólesik...
27/F
2018. márc. 22. 20:02
Azért lettél lepontozva, mert hülyeségeket írsz. A világ népességének egy része vegán/vegetáriánus és semmi bajuk. Itthon is vannak ilyen családok. Ha normálisan van etetve egy gyerek, nincs szüksége állati fehérjékre, mert ezek pótolhatók. Miért venné el bárki is a gyerekedet azért mert vega kajákat adsz neki, azért bezzeg nem szól senki, hogy a mekibe gurul az egész család?
2018. márc. 22. 20:33
Tudtad egyáltalán értelmezni a 2. válaszomban leírtakat?
Kétlem, mert akkor nem írtál volna akkora b..romságot, hogy h..lyeséget írtam.
Mégis miben?
Leírtam a saját tapasztalatomat, hogy párom annak idején húsevő volt, de kipróbáltam a vegetáriánus életmódot. Így élt 7 éven keresztül. Közben megismerkedtünk. És most 7 év után, saját belátása miatt újra elkezdett húst enni.
Nekem ehhez semmi közöm nem volt.
Most akkor ebben mi a h..lyeség?
2018. márc. 22. 20:50
Kapcsolódó kérdések: