Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha "leragadtam" egy szinten ennyi idősen?
>azt hittem ennyi idősen már lesz gyerekem, családom és az lesz az első
Minden bizonnyal azért, mert mindig mindenki ezt a szerepet várta el tőled, és te meg akarsz felelni ennek. De mit akarsz TE?
Az élet nem szintekből áll, attól még, hogy nem követed a hagyományos mintát, nem feltétlenül maradsz huszonéves csitri.
Sokan mindenhova húzni akarják a párjukat.... Most mondd meg minek, ha ő nem szereti ezeket a dolgokat?
Pont erről beszéltem nem is rég egy nővel.
Nem kell sülve főve együtt lenni! Elég ha vannak közös tevékenységek, jól megértiktek egymást. Viszont mindenkinek van saját kis élete, hobbija, ahova elvonulhat, ahol a párja nélkül ténykedik.
Én nem vagyok ilyen bulizós, de vannak más dolgok amiket kedvelek, ahova nem akarnám feltétlenül a párom elvinni. Addig ő nyugodtan mehet bulizni vagy tudom is én. Lényeg hogy mindketten így gondoljátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!