Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Normális, ha "leragadtam" egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha "leragadtam" egy szinten ennyi idősen?

Figyelt kérdés
Nemrég lett vége egy kapcsolatomnak. nem vagyok elkeseredve és magam alatt sem, de nem tudom, hogy későbbiekben találok-e ilyen párt magam mellé, aki elfogadja az életvitelemet. 35 éves nő vagyok, nincs gyerekem, egyedül élek. Van állásom, nem keresek annyira rosszul sem. Bár sokat vagyok egyedül a munkám miatt, mert otthon is végezhető, így nem vagyok sokat társaságban. Viszont sok barátom van, nagy családom úgyhogy azért esténként nem szoktam unatkozni. tanulok, tervezgetek, vannak céljaim. viszont úgy érzem, nem ott tartok, ahol régen elképzeltem. azt hittem ennyi idősen már lesz gyerekem, családom és az lesz az első. viszont most ez meg sem fordul a fejemben. élek, jövök megyek én nem szeretek a fenekemen ülni otthon. mindig csinálok valamit, mindig megyek valahová. hol házibulit szervezek, hol fesztiválra megyünk. az előző kapcsolatomban is ez volt a gond, hogy ő otthon ülős típus volt én viszont nem tudtam nyugodni és mindig mentem valamerre vagy mindig történt valami. mintha még valami kis 23 éves csitri lennék. normális ez? így fogok élni mindig? van olyan aki ezt elnézni és tolerálja? vagy jön velem? vannak bennem ilyen félelmek, hogy egyedül maradok, de az is bennem van, hogy amíg nem érzem azt, hogy nekem az az utam, addig hiába is akarok én otthon ülni és minta feleség lenni, nem akarok. van más is így ezzel? vagy velem vannak elég nagy gondok?
2018. márc. 20. 07:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Na másoknak akarj megfelelni. Úgy élj, ahogy szeretnél, ne kényszerítsd bele magad olyan szerepekbe, amire nem vágysz. Van bőven elég férfi a vilagon, akinek így is kellenél, nem mindenki akar gyereket. De én azt mondom, hogy ha nem is találnál ilyet(ami egyébként kizárt), akkor inkább legyél szingli, de önmagad, minthogy gyereket szülj valakinek, holott nem ez a vágyad.
2018. márc. 20. 07:43
 2/6 anonim ***** válasza:
35, 45, 55, 65 evesen sem kell otthon ulni es igy a normalis.
2018. márc. 20. 08:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Én ugyanilyen vagyok pasiként
2018. márc. 20. 08:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Miért csak akkor lehetsz "minta feleség", ha otthon ülsz és főzöl-mosol-takarítasz, mint valami házicseléd? Akkor vagy minta feleség, ha a férjednek tökéletesen megfelelsz és nyilván nincs két férfi, aki ugyanazt várja egy nőtől. Ha ilyen mozgalmas életet élsz, akkor keress olyan férfit, aki hasonló dolgokat szeret, mint te, ha tényleg ennyi helyre jársz, akkor keresgélj a különböző programokon. Annak nem lesz nagy jövője, ha a pasi otthon ül, te meg mindig mész valahova, aztán este találkoztok, mintha csak lakótársak lennétek, még akkor sem, ha őt "nem zavarja", hogy te jössz-mész, éled az életed úgy, hogy ő nincs ott veled.
2018. márc. 20. 09:18
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

>azt hittem ennyi idősen már lesz gyerekem, családom és az lesz az első

Minden bizonnyal azért, mert mindig mindenki ezt a szerepet várta el tőled, és te meg akarsz felelni ennek. De mit akarsz TE?

Az élet nem szintekből áll, attól még, hogy nem követed a hagyományos mintát, nem feltétlenül maradsz huszonéves csitri.

2018. márc. 20. 10:02
 6/6 anonim ***** válasza:

Sokan mindenhova húzni akarják a párjukat.... Most mondd meg minek, ha ő nem szereti ezeket a dolgokat?

Pont erről beszéltem nem is rég egy nővel.

Nem kell sülve főve együtt lenni! Elég ha vannak közös tevékenységek, jól megértiktek egymást. Viszont mindenkinek van saját kis élete, hobbija, ahova elvonulhat, ahol a párja nélkül ténykedik.

Én nem vagyok ilyen bulizós, de vannak más dolgok amiket kedvelek, ahova nem akarnám feltétlenül a párom elvinni. Addig ő nyugodtan mehet bulizni vagy tudom is én. Lényeg hogy mindketten így gondoljátok.

2018. márc. 20. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!