Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12/24 anonim válasza:
Milyen jelek azok a seggen? Devanagari? Vagy kinaiul az, hogy "mandulas csirke"?
13/24 anonim válasza:
Te 1monstrum vagy!Mit szedsz hogy ekkora lettel Jabba?
14/24 anonim válasza:
Semmi baj azzal hogy sokat edzel, rendesen eszel, csak koxolnod nem kellett volna.
15/24 anonim válasza:
Én nem hiszem el, hogy valaki egy ilyen testtel nőként tudna szeretkezni. Szerintem azok a férfiak, akik ilyen női testre vágynak, azok azt akarják, hogy a nő leteperje őket, megdugja egy felcsatolhatóssal vagy hasonló erőfitogtatós vágyálmaik vannak, amiben a nő aktív domináns fél.
Akiknek itt tetszett, válaszolnátok légyszi, hogy milyen fantázia jut először eszetekbe, ha meglátjátok?
16/24 anonim válasza:
Kóváncsiságból kipróbálnék egy ilyen nőt,hogy milyen az ágyban,de semmi több. De semmi ilyesmi nem jöhetne szóba,hogy ő felcsatolhatóssal megdug és hasonlók.
18/24 A legrosszindulatúbb válasza:
Ki ez a jól megtermett debella?
19/24 anonim válasza:
Nekem bejön de én is gyúrós vagyok
20/24 anonim válasza:
Hát lehet akkor beteg vagyok, de szerintem szép. Látszik, hogy kitartó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!