Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire gyakori az, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakori az, hogy a lányok párhuzamosan több kant is versenyeztetnek?

Figyelt kérdés
Jó, virágnyelven randiznak, meg ismerkednek.
2018. márc. 16. 07:43
 1/10 anonim ***** válasza:
83%
Csak annyira mint a fiúknál. Ti is több lánynak udvaroltok egyszerre.
2018. márc. 16. 07:45
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy ilyen kérdésnek mi értelme van? Képben vagy azzal, hogy minden ember más? Vannak, akik csak egy emberrel randizgatnak egyszerre, mások az elején még több jelentkezőt is bent tartanak a kalapban, és megint mások kapcsolat mellett is tartanak versenyzőket. Ez egyaránt igaz férfiakra, nőkre.
2018. márc. 16. 07:48
 3/10 anonim ***** válasza:
20%
Nagyon gyakori. Élvezik, hogy több vasat tarthatnak a tűzben.
2018. márc. 16. 07:55
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Erkölcs kérdése. Van, aki csinálja és van, aki nem.
2018. márc. 16. 08:08
 5/10 anonim ***** válasza:
28%

Elég gyakori, én is voltam az egyik ilyen kan, persze egyikőnk se tudott a másikról (legalább is egy ideig), nekem az tűnt fel, hogy egy gyenge mesét talált ki, hogy miért kell gumit húznom, és később be igazolódott a sejtésem, hogy azért, mert másik pasival is csinálta.

De lásd az #1-es, megmagyarázzák maguknak, hogy nincs ezzel semmi gond, mert hát a férfiak is több nőnél próbálkoznak RANDIZNI (mert máshogy nem megy, hisz a nő választ, és elég válogatósak), ezért ők simán dughatnak is több pasival, és hitegethetik, hogy ők együtt vannak, és fogadhatják az ajándékokat.

Lehet hívni a kolleginákat lepontozni, hátha eltűnik a fájdalmas igazság ;)

2018. márc. 16. 08:32
 6/10 anonim ***** válasza:
16%
Minden lány így csinálja. Ha nem akarják, akkor is, mert minden lánynak többen udvarolnak egyszerre.
2018. márc. 16. 08:32
 7/10 anonim ***** válasza:
95%

Csak a magam nevében tudok nyilatkozni. Ha online ismerkedem, akkor szoktam párhuzamosan írni több embernek, mert ezek általában semmilyen, felületes beszélgetések. Ritka az, amikor valaki képes igazán lekötni a figyelmemy akkor hanyagolom is a többit. Több randit is meg szoktam beszélni egymás után.

De ha valakivel randiztam, akkor utána csak akkor megyek randira valaki mással, ha nem kerek a történet, legfeljebb csak olyan "nem volt rossz". Aki igazán megfog, annál már az első randi után is bűntudatom lenne, ha a többiekkel beszélgetnék. Nem tudom, onnantól ő van és a szivárványt szaró unikornisok és elmegy a kedvem a többiektől...

2018. márc. 16. 08:37
 8/10 anonim ***** válasza:
59%

Jaj kérdező, nem tanultál meg még kérdezni?

Ezt a kérdést burkoltan kell feltenni, beleszőve egy hihető történetbe.

Például:

Szerintetek is igazam van abban, hogy a barátnőm nem volt korrekt velem, mert még ismerkedtünk, másokkal dugott?

Ha jaj, 10-ből 10 azonnal megmagyarázza, hogy mennyire semmi közöd nincs hozzá, hogy őt hányan verték tele, míg te vitted a virágokat :D

2018. márc. 16. 09:02
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Amennyiben te kannak tartod magad, valószínűleg sok olyan csajjal fogsz találkozni, aki versenyistállónak fogja fel a párkeresést. Én férfit/párt kerestem magamnak, és egyszerre egy férfival randiztam (nem is lett volna időm, energiám több vasat tartani a tűzbe). Hogy te másmilyenekkel találkozol, az nem csupán a nők hibája.
2018. márc. 16. 09:58
 10/10 anonim ***** válasza:
Úgy, ahogy a férfiak/srácok is párhuzamosan több nőt "felvételiztetnek".
2018. márc. 16. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!