Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori az, hogy a lányok párhuzamosan több kant is versenyeztetnek?
Elég gyakori, én is voltam az egyik ilyen kan, persze egyikőnk se tudott a másikról (legalább is egy ideig), nekem az tűnt fel, hogy egy gyenge mesét talált ki, hogy miért kell gumit húznom, és később be igazolódott a sejtésem, hogy azért, mert másik pasival is csinálta.
De lásd az #1-es, megmagyarázzák maguknak, hogy nincs ezzel semmi gond, mert hát a férfiak is több nőnél próbálkoznak RANDIZNI (mert máshogy nem megy, hisz a nő választ, és elég válogatósak), ezért ők simán dughatnak is több pasival, és hitegethetik, hogy ők együtt vannak, és fogadhatják az ajándékokat.
Lehet hívni a kolleginákat lepontozni, hátha eltűnik a fájdalmas igazság ;)
Csak a magam nevében tudok nyilatkozni. Ha online ismerkedem, akkor szoktam párhuzamosan írni több embernek, mert ezek általában semmilyen, felületes beszélgetések. Ritka az, amikor valaki képes igazán lekötni a figyelmemy akkor hanyagolom is a többit. Több randit is meg szoktam beszélni egymás után.
De ha valakivel randiztam, akkor utána csak akkor megyek randira valaki mással, ha nem kerek a történet, legfeljebb csak olyan "nem volt rossz". Aki igazán megfog, annál már az első randi után is bűntudatom lenne, ha a többiekkel beszélgetnék. Nem tudom, onnantól ő van és a szivárványt szaró unikornisok és elmegy a kedvem a többiektől...
Jaj kérdező, nem tanultál meg még kérdezni?
Ezt a kérdést burkoltan kell feltenni, beleszőve egy hihető történetbe.
Például:
Szerintetek is igazam van abban, hogy a barátnőm nem volt korrekt velem, mert még ismerkedtünk, másokkal dugott?
Ha jaj, 10-ből 10 azonnal megmagyarázza, hogy mennyire semmi közöd nincs hozzá, hogy őt hányan verték tele, míg te vitted a virágokat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!