Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfinak azért nehezebb mert egy férfinak határozottnak magabiztosnak kell lennie ahol nehéz helyzetekben helyt kell állnia mert ő a férfi jelszóval de egy nőnek kedvesnek figyelmesnek háziasnak elég lennie?
,,Nem sírtam, hanem tanultam, dolgoztam. Míg más bulizott, én tapasztalatot szereztem.
Most havi egymillió felett keresek, és nem tudom sajnálni az ilyen veszteseket"
Dettó 8-as ugyanezt csináltam,nekem 25 éves koromig semmi fiatalságom nem volt csak munka munka,suli és edzés ennyi volt.
Se bulizni se csajozni sehova nem jártam,csak tanultam,dolgoztam.
Alvás szót kikerestem a szótárból többször is.
Míg más a kanos boros bulijába volt én képeztem magam tanultam,dolgoztam,egészségem árán is toltam az ipart,nem érdekelt,hogy a vérnyomásom már magas az se érdekelt,hogy mellkasi fájdalmaim voltak,és az sem,hogy szívbeteg vagyok.
Valahogy én se tudom sajnálni a ,,veszteseket",mert a kis komfortzónájukban vannak,és nem tesznek meg lépéseket hanem elvannak maguknak,egyetemre jár de nem menne el dolgozni suli mellett,mert ő fáradt.
Mondom 20-n éves egészséges ember vagy,én se rinyáltam soha pedig nekem a szívemmel baj egyszer üt be a krak megyek a tepsibe.
Mégse kerestem soha kifogásokat és igen én ishasonlóan vagyok mint 8-as Loney Island.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!