Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a nő, akinek már 3 éve nem volt komoly kapcsolata, valószínűleg defektes?
Figyelt kérdés
2018. márc. 11. 15:31
11/23 anonim válasza:
Egyáltalán nem.
Jelentheti azt, hogy független, ügyes nő, nem társfüggő, egyedül is "teljes". Ez inkább vonzó tulajdonsag.
Jelentheti azt is, hogy nem lesz csak azért valakivel, hogy kapcsolatban legyen, hanem csak ha komolyan érez. Ez is pozitívum.
De lehet, hogy karrierista. Akármi oka lehet.
Beszélgess vele és megismered.
12/23 anonim válasza:
Én se vagyok defektes csak nem àllok össze fűvel fàval..sok ronda nőt làtok pasival a nők àltalàba talàlnak pàrt..én viszont hosszu tàvra tervezek olyannal nem kezdek akiről tudom nem lennék élnék vele..lehet egy macskàs kutyàs nő maradok addig vàlogatok :) de van 2gyerekem többet nem tervezek igy a biologiai oràm nem ketyeg..
13/23 anonim válasza:
Passz kettő mondta hogy őt nem zavarnà a gyerek..jo lànyaim vannak okosak önàlloak..és vannak elvàlt apukàk..
14/23 anonim válasza:
Viszont csak azért hogy legyen vkim nem kell..önellàtó vagyok az ex nem segiti a gyerekeit se de igy is boldogukunk igaz sokat dolgozok amihez meg kell hogy megbizhatóak önàllóak a gyerekek-ha két ovodàskoruval maradtam volna egyedül akkor nem menne :(
15/23 anonim válasza:
egy kolléganőmnek már sokkal régebb óta nincs senkije, mint 3 év. Okos nő, beszél nyelveket, szép, jó a teste és ráadásul vidám is. Ő nem akar kapcsolatot, mert csalódott már eleget...
16/23 anonim válasza:
Sok esetben mindkét félnek jobb...
17/23 anonim válasza:
Ezer,meg egy oka lehet.Talán ha vennéd a fáradtságot,hogy jobban megismerd,biztosan kiderülne a valódi indok.
18/23 anonim válasza:
Jóval több ideje egyedül vagyok. Most már defektes is, de a 3.ik év után még nem voltam az. :D Akkor csak szimplán más kötött le, utazások, rövid kapcsolatok..stb..elég volt annyi.
19/23 anonim válasza:
Nekem 3 éve nem volt kapcsolatom, és defektes is vagyok, de a két dolog teljesen független egymástól.
20/23 anonim válasza:
8 éve nem volt kapcsolatom nyilván elmebeteg vagyok.
Kösz h szólsz. Am meg magánéletről nem hallottál te szerencsétlen ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!