Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nagyon független fiatal nőnek lehet hosszú távú párkapcsolata, férje?
Introvertált vagyok. Nagyon magamnak való. Heti 2-3 program bőven elegendő, az is lehetőleg kevés emberrel - de mióta dolgozom, ennyire se vágyom, heti 3 találkozó konkrétan púp lenne a hátamon. Ráadásul most szombaton tanultam, előtte 2 hétköznap este - de nagyon remélem, hogy a tanfolyamoknak vége.
Kapcsolatokban a lassan haladás híve vagyok, először csak randikkal.
Meglevő kapcsolatban se szeretem, ha "megfojt" a másik, minden nap több órát együtt kell töltenünk, baráti talik vagy úgy, hogy mindketten ott vagyunk vagy pár órácskára csak és utána rohanás a páromhoz. Messengeren meg 20 percenként írogat.
Félek attól, hogy fogok-e tudni alkalmazkodni; nem is vagyok stabil passzban; félek attól, hogy nem tudok az időmből szívvel adni vagy fojtogató kapcsolat lesz.
Márpedig az eddigi komoly, hosszabb kapcsolatom ilyen volt, mint amit a 2. bekezdésben vázoltam!
Ráadásul családi okokból kvázi egyedül is élek; mi több, szerintem olyan életvitelt folytatok, mint egy 30-35 éves szingli nő - nagyrészt szintén a közelmúlt ill. családi okok miatt.
Mi lesz így?
25/L
Add el az okostelefonodat, tedd át a kártyát egy régibe, és nézz felfelé.
Előbb-utóbb "nekimész" egy olyan embernek aki belefér a keretedbe! Ha egy héten 3 programod van, ott is társtalan emberek százai vannak. Miért nem beszéltek egymással?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!