Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha lesz párom, akkor szerintet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha lesz párom, akkor szerintetek elmondjam neki, hogy prostituált voltam egy évig vagy hallgassak róla örökre?

Figyelt kérdés

2018. márc. 8. 20:07
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
29%

Ilyen sok qrva van itt gyakorin, hogy ezt a válaszomat is egyből leszavazták? :O

Ilyen kérdések, hozzászólások és elfogultság alapján nem értem mi alapján papolnak itt a nők az erkölcsről.

2018. márc. 8. 20:44
 12/23 anonim ***** válasza:
28%

"Érdekelne, de ha kiderülne róla, hogy volt már prostinál, azt mindenképpen elnézném neki."

A kettőnek mi köze egymáshoz?

2018. márc. 8. 20:45
 13/23 anonim ***** válasza:
61%

Ezt neked kell eldönteni. Mindegyiknek megvan a maga hátránya.

Ha nem mondod el:

-alapból nem túl bíztató így indítani egy kapcsolatot

-ha maga jön rá, valószínűleg el fogod veszíteni, hacsak nem tudod letagadni

-függ attól is, ki tud az ismerősök közül róla, akár ő is kotyoghat

-emellett ott lesz a bűntudat is valószínűleg, hogy úgy vagy vele, hogy nem tudja az életed egy elég meghatározó mozzanatát

Ha elmondod:

-lehet, hogy nem lesz megértő

-talán szét is kürtöli

-ha meg is érti, elképzelhető, hogy mindig bizalmatlan marad

-vagy esetleg nem vesz komolyan

Ha nem mondod el, gondoskodj arról, hogy ne legyél fenn semmilyen oldalon, amin akkoriban voltál, illetve megváltoztatni a fb adatlapodhoz vezető linket. Ha volt csatolva bárhova fiók, vagy bárki rád keresett fb-n, így már nem hozza be azt az oldalt, kivéve, ha a nevedre keres, de az bárki lehet. Esetleg az sem lenne rossz, mint köztes megoldás, hogy említesz egy mélypontot. Ha valaki mégis felismerne és kikotyogná a kuncsaftok közül, tudod azt mondani, hogy ő volt az a mélypont, de sem előtte, sem utána nem volt semmi, mert megundorodtál vagy valami. De nem akarlak bíztatni a hazudozásra, én biztos nem bírnék a párom szemébe nézni úgy, kibukna belőlem, ha lenne ilyen ügyem (azt sem bírtam elhallgatni, hogy a volt páromat meggyilkolták...) akkor is, ha utána otthagyna.

2018. márc. 8. 21:01
 14/23 anonim ***** válasza:
47%

Én férfiként ha megtudnám utólag, biztos, hogy kidobnálak.

Viszont, ha akkor elmondanád ezt, amikor komolyabbra fordul a dolog, elnézném.

2018. márc. 8. 21:41
 15/23 anonim ***** válasza:
71%

"Esetleg az sem lenne rossz, mint köztes megoldás, hogy említesz egy mélypontot. "

Úgy tűnik, a #13 egy profi hazudozó. Tudja, hogy kell elbagatellizálni azt, hogy a fél város keresztülment rajtad rongyos x-ezer forintért. Hallgass rá, és nem csak ex-prosti, hanem hazugláda is leszel. Szép kilátások!

2018. márc. 8. 21:57
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

velem volt olyan,hogy haverom áradozott,hogy összejött egy ilyen meg olyan jó nővel,el is jegyezte,át is hívta a haveri kört egy házibulira.

és akkor láttam hogy a menyasszonya egy olyan csaj akit pár éve néhányszor megdugtam mert hirdetett a rosszlányokon.

először elsápadt a csaj,én meg elég jó pókeres vagyok,úgyhogy bemutatkoztam és nem szóltam.

aztán az este során váltottunk pár szót és elmondtam neki,hogy engem aztán nem izgat ez a dolog és nem mondom el ha nem szeretné,mert elég korrekt szolgáltatást nyújtott amikor vele voltam,ezért megérdemli a hálámat és nyerni se nyernék belőle semmit.

2018. márc. 8. 21:58
 17/23 anonim ***** válasza:

Nem vagyok exprosti. Csak hazudtak már nekem is és van is annyi agyam, hogy ki tudom találni, hogy lehet dolgokat eltusolni. Más kérdés, hogy lelkiismeretem is van. Tudom, hogy ezen az oldalon sokan csak azért nem tesznek meg dolgokat, mert nem tudják, hogy kell, vagy lehetőségük nincs rá, de az nem én vagyok. Sőt, azt is le tudnám írni, hogyan kell valakit pl kicsinálni vagy megkínozni, mégsem tennék soha ilyet... Író vagyok, nem bűnöző vagy prosti, utánajárok a dolgok logisztikájának és élénk a fantáziám.

Éreztem, hogy ez lesz a vége, már mikor elküldtem...

2018. márc. 8. 22:02
 18/23 anonim ***** válasza:
44%
10 évig csináltam,már jó ideje abbahagytam.Ez főleg akkor volt gond,mikor közben ismerkedtem.Így utólag már nem érdekel,nem mondom el,meg se említem,senkinek semmi köze hozzá.
2018. márc. 9. 01:00
 19/23 anonim ***** válasza:

Nekem azt hiszem elmondhatnád, bár nem tudom előre kiszámítani a saját reakciómat sem. Mármint agyi szinten feldolgoznám és elfogadnám, de ösztönösen lehet, hogy megundorodnék rád.

Más viszont nem biztos, hogy megértő lenne.

2018. márc. 9. 05:30
 20/23 anonim ***** válasza:

Tőlem ez messze áll, de volt pár sötét folt a múltamban. Elmondtam a páromnak, amikor már komolyodott a kapcsolat.

Egyrészt szerintem joga van tudni, másrészt nem akartam rettegve élni,hogy mikor derül ki valahogy és hogy reagál rá.

Inkább tudja meg tőlem, mint hogy egy idegen kottyintsa el neki egyszer.

Aki szeret, az elfogad a hibáiddal és a múltaddal együtt. Persze nem egyszerű, de mondd el,ha komolyodik a dolog. Nem jó titkokat őrizgetni azelőtt, akit a legjobban szeretsz

2018. márc. 9. 09:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!