Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi alapján dobja fel a Tinder...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi alapján dobja fel a Tinder az embereket?

Figyelt kérdés

Aki lájkolt azt előbb adja ki? Aki balra húzott azt fel se dobja?

Pár napja töltöttem le a Tindert és nekem elég kiábrándító, a képek alapján úgy gondolom a férfiak nagy része nem komoly szándékkal van fent. Aztán végre találtam egy visszafogottabb kinézetű srácot, ami nagyon ritka, a leírása is szimpatikus volt, de még nem lájkolt vissza

2018. márc. 4. 16:57
 1/7 anonim ***** válasza:

Ez sok mindentől függ.

Mekkora területen keresel

Milyen széles korosztályban

Ahol laksz,minél nagyobb a népsűrűség annál többen vannak fent és így kisebb az esélye,hogy felajánlja neki a rendszer

Használja-e még a fiókját

És attól,hogy ő is szimpatikusnak talál-e téged

2018. márc. 4. 16:59
 2/7 anonim ***** válasza:

"a képek alapján úgy gondolom a férfiak nagy része nem komoly szándékkal van fent"

A Tinderen az lenne meglepő, ha komoly szándékkal lennének fent. Te élőben is a Rákóczi téren keresel komoly kapcsolatot, ugye?

2018. márc. 4. 17:01
 3/7 anonim ***** válasza:

Azokat is latod, akik egyszer beregiszyraltak, de mar nem hasznaljak.

Egy evig nekem nem volt fent, akiket utana jobbra huztam, abban a pillanatban meg is volt a match.

Az is lehet, a srac teged balra huzott. Mibol gondolod, hogy mindenkinek tetszel? 😊

2018. márc. 4. 17:20
 4/7 anonim ***** válasza:

"Te élőben is a Rákóczi téren keresel komoly kapcsolatot, ugye?"

Mikor jartal te ott utoljara?

2018. márc. 4. 17:22
 5/7 A kérdező kommentje:

Az értelmes válaszokat köszönöm :)

Nem gondolom hogy tetszem mindenkinek, biztos vannak akik engem is balra húznak

2018. márc. 4. 17:27
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Szerinted belátunk a Tinder API forráskódjába, okoska? Ismeretlen algoritmus alapján válogat, vagy ha fizetsz, akkor a legutóbb aktív emberkéket dobja ki
2018. márc. 4. 17:44
 7/7 anonim ***** válasza:
#2-es:Pedig akármilyen meglepő, én komoly szándékkal lennék fent, csak engem meg 99,98% balra húz (valószínűleg), 'matchot' jó, ha 3-4 havonta látok...
2018. márc. 5. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!