Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi alapján dobja fel a Tinder az embereket?
Aki lájkolt azt előbb adja ki? Aki balra húzott azt fel se dobja?
Pár napja töltöttem le a Tindert és nekem elég kiábrándító, a képek alapján úgy gondolom a férfiak nagy része nem komoly szándékkal van fent. Aztán végre találtam egy visszafogottabb kinézetű srácot, ami nagyon ritka, a leírása is szimpatikus volt, de még nem lájkolt vissza
Ez sok mindentől függ.
Mekkora területen keresel
Milyen széles korosztályban
Ahol laksz,minél nagyobb a népsűrűség annál többen vannak fent és így kisebb az esélye,hogy felajánlja neki a rendszer
Használja-e még a fiókját
És attól,hogy ő is szimpatikusnak talál-e téged
"a képek alapján úgy gondolom a férfiak nagy része nem komoly szándékkal van fent"
A Tinderen az lenne meglepő, ha komoly szándékkal lennének fent. Te élőben is a Rákóczi téren keresel komoly kapcsolatot, ugye?
Azokat is latod, akik egyszer beregiszyraltak, de mar nem hasznaljak.
Egy evig nekem nem volt fent, akiket utana jobbra huztam, abban a pillanatban meg is volt a match.
Az is lehet, a srac teged balra huzott. Mibol gondolod, hogy mindenkinek tetszel? 😊
"Te élőben is a Rákóczi téren keresel komoly kapcsolatot, ugye?"
Mikor jartal te ott utoljara?
Az értelmes válaszokat köszönöm :)
Nem gondolom hogy tetszem mindenkinek, biztos vannak akik engem is balra húznak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!