Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Extrém túlsúlyos hölgyek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Extrém túlsúlyos hölgyek miért nem hiszik el, hogy sportos, jóképű férfi is imádhatja őket?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy sokan bántják,cikizik a kövér nőket,de vannak akiknek tetszenek.Én is nagy rajongója vagyok a hatalmas méreteknek/200 kg körüliek az ideáljaim/.Amerikában természetes a kövér nő sovány férfi kapcsolat.Nálunk miért nem az?Miért kellene szégyellnem,ha a kövér nőket szeretem?

2018. márc. 2. 16:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
70%

Azért 200 kg nem vagyok :DDDD

A legtöbb még ennél is vékonyabb nőt is kb. mindenki cikizi a súlya miatt,kb. 165 centihez 60 kilósan is.Csodálkozol,hogy nincs önbizalmuk?

2018. márc. 2. 18:39
 12/18 anonim ***** válasza:
51%
#10 én sportos vagyok, de a 120 kg feletti nők tetszenek
2018. márc. 2. 18:40
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem mertem vékony pasinál kezdeményezni mert féltem hogy állandóan megjegyzéseket tennének rám pedig ők az esetem... ilyen az élet sajnos.
2018. márc. 2. 18:42
 14/18 A kérdező kommentje:
Éppen ezért írtam,hogy a túlsúlyos hölgyek is higgyék el,hogy vannak akik vonzónak találják őket.Én is sportos alkatú vagyok,mégis a rendkívülien molett nőket szeretem.
2018. márc. 2. 18:49
 15/18 anonim ***** válasza:
Jó ezt olvasni, hogy vannak ilyen férfiak is. Én "csak" 75 kg vagyok, de úgy látom, hogy a vékonyabb lányok hamarabb találnak párt. Sajnos le tudják rombolni az önbizalmat, de remélem a sors egyszer összehoz egy olyan pasival, akinek így tetszem.
2018. márc. 3. 23:05
 16/18 anonim ***** válasza:
Mert a ducibb lányok nem merik feltételezni sem, hogy tetszenek egy sportos, helyes pasinak. Sajnos minden arról szól, ha egy nő 65kg-nál több, akkor elhízott, és nem lehet szép..Minden területen há a szépség mulandó.ttérbe szorul. Pedig akár le is fogyhat, és a jóság többet számít, mint a külső, mert
2020. aug. 19. 23:54
 17/18 anonim ***** válasza:
Szóval, akár le is fogyhat, és a szépség múlandó, és relatív, nem mindenkinek ugyanaz tetszik.
2020. aug. 19. 23:57
 18/18 anonim ***** válasza:
Jó tudni, hogy ilyen is van, most jobban érzem magam, hogy valakinek én is vékony lennék. :)
2020. aug. 21. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!