Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha betegség miatt nem lehetne párotok és soha nem is volt, ti megölnétek magatokat?
Figyelt kérdés
2018. márc. 2. 16:00
2/18 anonim válasza:
Betegseg? De megis milyen betegseg? :O
3/18 anonim válasza:
Nem, az élet örömeit ki lehet élvezni párkapcsolat nélkűl is. Egyébként milyen betegség?
4/18 anonim válasza:
Nem, pár nélkül is lehet boldogan élni. És amúgy szerintem nincs olyan betegség, amivel ne találhatnál párt, ott van például a karok és lábak nélkül született férfi, akinek nagyon csinos felesége és családja van. De még ezer másik példa is lenne erre.
5/18 anonim válasza:
Párom autóbalesetezett 13eve... En 3eve vagyok vele egyutt tehat igy ismertem meg. Gerincecsigolyája tort el lemezek, csavarok stb van a hátaba két mankóval közlekedik es nagyon szeretem nem cserelnem el senkiert. Szal nem tudom milyen betegsegrol beszelsz de hidd el megtalalod a párod :) 27N
6/18 anonim válasza:
uccsó de attól még a cerkája feláll nem? ha nem akk is öszejöttél volna vele nem mi?
7/18 anonim válasza:
Vannak ennél fontosabb dolgok is az életben. Nem beszélve azokról, amik jobban meghálálják a belefektetett időt és energiát, mint egy párkapcsolat.
8/18 anonim válasza:
Kedves 6-os igen feláll neki. Bar mivel ott is vannak bajok igy havonta kethavonta van csak szex de tudod a szexnel vannak fontosabb dolgok is egy parkapcsolatban
10/18 anonim válasza:
Ennél hülyébb kérdéssel még nem találkoztam! Ez a kérdés már eleve 2 oltári nagy b#romságból áll össze! :
1. Mi olyan betegség lenne, ami gátolná egy párkapcsolat kialakulását? Betegen is megtalálhatja mindenki a párját!
2. Csak azért, mert valakinek nincs párja, attól még miért ne élvezhetné az életet? Az életben vannak más dolgok is, amiket élvezhet az ember, amik örömet okoznak neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!