Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit irjak hogy esetleg a reszéröl is legyenek kerdesek?
Figyelt kérdés
Meg ha csak alapvetö kerdések. Par napja beszélgetek egy lannyal messengeren. Latasbol ismertem, ö nem.irtam is neki hogy tudom ismeretlen vagyok(egy helyen dolgozunk), de szimpi, beszelgetünk e? Irta hogy igen. Van par közös bennünk, de inkabb csak en kerdezek. Nem tudom mivel, hogyan kelthetném fel jobban z erdeklödését?
F.
2018. márc. 2. 09:15
11/12 anonim válasza:
Randira hívni már akkor is késő lenne ha pár órája beszélgetnétek, nemhogy pár napja. Bár azt nem tudjuk, hogy pár nap alatt 5 mondat volt, vagy 5 oldal.
De ez elég reménytelen, ahogy fentebb írták, nem érdekled.
15-éig meg ne húzzad. Ha kéthetene tudsz csak vele találkozni, akkor mit akarsz tőle?
12/12 A kérdező kommentje:
5 oldal volt az. De valószínű hanyagolni fogom. Úgy se jönne ki jól a dolog, a munka miatt.
2018. márc. 2. 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!