Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Minimálbérrel szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minimálbérrel szerintetek hogyan lehet csajozni? Amikor a kötelezők kifizetése után alig marad pénzem hogy egy lányt meghívjak bármire is?

Figyelt kérdés

2018. márc. 2. 07:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha meg nincs félév, van diákhitel, amit 40 éves korodtól ráérsz elkezdeni törleszteni, addig meg kamatmentes. Manapság már az oktatásra tényleg nincs kifogás. Sőt, néhány cég van olyan jófej, hogy tovább is képez magának, ingyen és még ki is fizet.
2018. márc. 2. 15:04
 12/14 anonim ***** válasza:
Hadd kérdezzek vissza. Te nem vágysz jobbra? Jobb fizetésre, jobban fizető munkára, arra, hogy ne kelljen centizni a pénzedet? Nőtől függetlenül.
2018. márc. 2. 18:43
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha jó a kisugárzásod lehet barátnőd.
2018. márc. 2. 20:10
 14/14 anonim ***** válasza:

Ugyanez a "cipő", csak nő vagyok. 120.000ft-os minimálbér.

55.000 az albérlet rám eső része rezsivel együtt

9.000 Ft a diákhitel

9.500 a BKK bérlet

3.000 a telefonom

4.000 a gyogyszerkoltsegem

= 39.500 ft-om marad egy hónapban megélni! Enni, inni, tisztálkodni, egészségügyi dolgokra, ellátni a kutyámat, ruházkodni, kikapcsolódni, szórakozni (kávézás, mozi... fodrász)

De hogy ez ne legyen ennyire szűkös, heti 7 napból 6-ot állandóan dolgozom, néha heti 7 napból 7-et (két munkahelyen).

A másik melóhelyemen nettó 1.000 ft-os órabéren vagyok 6 órában, ha minden vasárnap dolgozom, bejön plusz 6*4=24.000 Ft a 120.000 mellé.

Cserébe viszont "nem érek rá elkölteni", kikapcsolódni, szórakozni, nem jutok el sehova. Ha nincs pénz, azért, ha pedig lenne, időm nincs...és állandóan álmos, fáradt vagyok. Többre értékelem, ha alhatok, bárminèl.

Most éppen nem vásároltam a hétvégére, "koplalás van", így a holnapi randimra maradt még 2.000 ft-om. :) Aztán jó ideig nem fogunk találkozni, mert a következő két hétben heti 7 napból 7-et dolgozni fogok.

Hétfőn meg fizetés, és kezdődik minden elölről!

Szóval én megértelek, másodállás kell, kérdés, hogy megéri-e...:/

2018. márc. 2. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!