Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, nektek bejön, ha a párotoktól ilyen mondatokat hallotok?
A kapcsolat első periódusában vagytok, dúl a szerelem, a partneretek gyakorlatilag még udvarol. Ilyen kijelentések hangzanak el tőle:
"Nélküled félember vagyok."
"Nem tudnék élni nélküled."
"A szerelmed jelenti nekem a mindent."
"Te vagy az életem."
"Amíg nem ismertelek, nem is éltem."
És hasonlók... Ez imponál nektek vagy inkább zavarba ejtő és ijesztő? Milyen érzéseket hoznak ki belőletek ezek a mondatok?
A kérdés arról szól, akkor bejön-e, amikor "dúl a szerelem". Akinek ekkor az ilyen nemhogy nem jön be, egyenesen ijesztő, annál nehezen tudom elképzelni, hogy annyira dúlna az a bizonyos szerelem.
31/f
Az utolsónál ziher körberöhögném,mert akkor most feltámadt a halálból miattam,vagy mi.
A többinél is egy társfüggő benyomását kelti.
A 0% után viszont őszintén meglep az a szomorúság afelett, hogy idővel elmaradnak a bókok, a kedves szavak stb. :D
31/f
Én utálom az ilyen nyaladzast.
N26
Innen menekülnék. Bármilyen romantikusan is cseng, számomra ez visszataszító.
Ami viszont helyette király:
Veled vagyok a legboldogabb.
Szerencsésnek érzem magam melletted.
Örülök, hogy vagy nekem.
Bearanyozod a napjaimat.
Párom szokta mondani: Megtaláltam a lány alteregómat.
Fontos vagy nekem.
Stb
Sokszor egy szeretlek többet ér, mint bármilyen nagyzoló giccs.
Azt szeretem, amik úgy emelik ki, hogy örül nekem, hogy nem érződik benne ez a Te > Én felállás. Amint valaki azt mondja, hogy a megmentője/élete értelme/másik fele vagyok, sikítva menekülök.
Nem. Egy egészséges ember egyedül is boldognak és teljes egésznek érzi magát, és azért választ párt, mert azzal az emberrel akar lenni, nem pedig azért, mert szüksége van rá bármilyen formában.
Egy kapcsolatban szeressen a másik, és ha esetleg szakítunk, nyilván szomorú lesz miatta, de tudjon már nélkülem élni, mert szerintem akár az anyagi, akár az érzelmi függés nem egészséges és nem is vonzó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!