Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj, ha nekem az ilyen külsejű nők tetszenek?

Figyelt kérdés
[link]
2018. márc. 1. 13:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Értjük, nyugi. :) Senki nem kezd többet ilyen nőkkel, hogy jusson neked.
2018. márc. 1. 13:57
 12/21 anonim ***** válasza:
30%

#6, ezt te se gondolod komolyan remélem :)

Nem gondolnám, hogy én, teltebb nőként - messze vagyok még a képen lévő hölgytől - azért vagyok szűkebb, mert a felesleg össze nyom mindent belülről. Úristen...

Egyszerűen nem ment át rajtam egész Pest megye és nem b*szok úgy, mintha az életem múlna rajta. Ez a magyarázat, nem a testtömeg, zsír és izom egyvelege. Fafej.

2018. márc. 1. 14:12
 13/21 anonim ***** válasza:
51%
Nem baj,ha pasi lennék nekem is bejönne.
2018. márc. 1. 14:19
 14/21 anonim ***** válasza:
Dehogy. Nekem is az ilyen vagy ennél teltebb nők tetszenek.
2018. márc. 1. 14:33
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
Nekem nem baj. De el tudod képzelni 30 év múlva is?
2018. márc. 1. 14:41
 16/21 anonim ***** válasza:
5%
Pont nem érdekel senkit, hogy neked éppen milyen nők jönnek be. Magánügy.
2018. márc. 1. 14:46
 17/21 anonim ***** válasza:
93%

Gondolod, hogy minél több emberrel fekszik le egy nő, annál tágabb lesz? És még engem fafejeztél le. Igenis mikor zsírt szed fel az ember, az nyomja a belső szerveket, ezért tágul az ember bőre és lesz nagyobb, hogy minden kényelmesen elférjen. Mondjuk a hüvely egészen védett részen van, nem tudom ennek mennyi valóságalapja lehet, de ezt hallottam.

Senki sem tágul attól, ha több emberrel fekszik le, pont ugyanannyit számít, ha egy emberrel szexelsz ugyanannyit.(azaz semennyit nem számít tágságnál a szexuális aktivitás mennyisége)

Én csak azt akartam leírni, hogy pont az ellenkezőjét hallottam annak, mint mások.

2018. márc. 1. 15:03
 18/21 anonim ***** válasza:
57%
Megnyugtató, hogy ha valaha abbahagyom a sportot és kétszeresemre dagadok a szemét kajától, akkor is ugyanúgy fogok tudni válogatni.😂
2018. márc. 1. 15:12
 19/21 anonim ***** válasza:

Dehogy baj. :)

Egy duci lány. . .

2018. márc. 1. 15:39
 20/21 Gál Zoé ***** válasza:
39%
Nem baj.
2018. márc. 1. 16:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!