Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Abban reménykedtem, hogy 20...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hülye aki leértékel kérdése:

Abban reménykedtem, hogy 20 felett,25 felé haladva már érettebbek lesznek a nők párkapcsolat keresés, viselkedés szempontjából, de a helyzet változatlan. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

-vihorásznak, rohadt irritáló ez a hiénához hasonló vinnyogás

-pletykálnak

-besértődnek minden szaron

-ruhák, shopping körül forog az élet

-kiszámíthatatlanok

-10 fiúval beszélnek egyszerre facebookon

A gimnáziumban érzem magam komolyan.. Pedig sokszor diplomás nőkről van szó.

2018. febr. 28. 16:08
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Pont erről beszéltem

"Jaj vicci neved van hihihi hahahaha mi ez a név lmao"

Lépj túl rajta, nőj már fel.

2018. febr. 28. 16:39
 12/21 anonim ***** válasza:
87%
És nekik már a te igényeiddel kéne törődni, ugye?
2018. febr. 28. 16:44
 13/21 anonim ***** válasza:
5%

# 12

Dehogy, nem kell senki igényeinek eleget tenniük a viselkedésükkel, ürítőlyuknak tökéletesek lesznek.

Csak aztán ne menjen a rinya, meg a "kihasznált a szemét" típusú kérdések.

2018. febr. 28. 16:46
 14/21 anonim ***** válasza:
67%
Szóval ne nevessenek, inkább főzzék a lecsót, különben egyedül maradnak és marad a Béla vagy a cicák?
2018. febr. 28. 16:56
 15/21 anonim ***** válasza:
Te amúgy Mordegard vagy?
2018. febr. 28. 16:57
 16/21 anonim ***** válasza:

4-es: Ne írd ezt, mert akkor mindjárt rád írják itt, hogy ronda vagy és irigy:)

Tudod, irigyled a felszínes buta pitchákat, mert nem vagy olyan szép (szerintük).

Nem vagy olyan SZÉP alatt értsd: nem egy fhasszopó szájú, vasalt hajú, szempilla rebegtető, műcicis luvnya vagy.

2018. febr. 28. 17:00
 17/21 anonim ***** válasza:

20-25 évesen az emberek már nem sokat változnak

Aki vihorászott minden szaron 20 évesen az 25-ön is fog.

Amúgy meg ott van a ,,sopping" királynős műsor, meg a prostik luxuskivitelben. Vannak vagy 50 évesek a résztvevők aztán nem sokkal mutat túl az agyi szintjük egy 18 évesén.

2018. febr. 28. 18:01
 18/21 anonim ***** válasza:

Ezt a tanulatlan, csak udvartartással barátkozó ribik szokták nyomatni, akiknek törzshelye a Deák meg a West End. És valóban nem többek 20-nál. :)

Talán ismerkedj olyan nőkkel, akiknek nincs idejük így lődörögni a városban, hanem dolgozni mennek, komolyan veszik a melójukat, ahogy a tanulmányaikat is, stb. Nőként nekem is hányingerem van az ilyen nőktől, de szerencsére jó messzire elkerülnek. Nem lehet velük sem viccelődni, sem okosodni, semmit.

Igazából azért azt is kérdezném, hogy lehet-e reménykedni, hogy a férfiaknak megjön-e az esze valaha, mert jelenleg húzzák a szájukat, ha amíciózus vagy és nem érsz rá minden nap velük lógni, meg már az sem tetszik nekik, ha 8 óra meló/egyetem után kicsit lestrapált a fejed és nem csak selypítve röhögsz a nyelvpiercingtől... Meg ott van az is, hogy mindenki kb komolytalanban utazik, aztán max olyan nőbe szeret bele, aki ignorálja őket (komolyan vicces azt látni, hogy akkor teper meg adja meg a tiszteletet, ha épp azon vagy, hogy eltakarítsd az életedből), emellett pedig minden körülötte és a pénisze körül kell, hogy forogjon. Majd ha a férfiak tudnak társak lenni és társat keresni szexbaba helyett, nem érik őket ilyen csalódások.

2018. febr. 28. 19:07
 19/21 anonim ***** válasza:
56%

A párkapcsolat keresésnek mi köze ahhoz, hogy vihorászik a barátnőivel? attól még lehet érett párkapcsolatra.

Ha 10 férfival beszél, az azért van, mert nem találta még meg azt az egyet, aki miatt a többit azonnal dobja.

Mivel a nők többsége ebben a korban párkapcsolatban van, nyilván a nők többsége ebben a korban már érett párkapcsolatra. Akik nincsenek, azok közül több az éretlen. Hát ez van. De én inkább azt kérdezném, te mennyire vagy érzelmileg érett, ha nem tudsz egy rendes, érett gondolkodású nőt bevonzani.

2018. febr. 28. 19:09
 20/21 anonim ***** válasza:
A szutykok mindig aktívabbak. Te meg úgy látszik, annyira vagy otthon emberismeretből, hogy csak őket veszed észre. Vagy annyira tré közegben mozogsz. Én is rinyálhatnék a kipattintott szolis alfakanokról, akik körbeordítják a körutat a miliméterpontosan berajzolt szakállas nagy pofájukkal, de szerencsére ilyenekkel valóban csak akkor találkozom, ha a körúton vagyok. Okkal fogy az alkohol ott, ezeket nem lehet másképp kibírni, ők sem tudják magukat.
2018. febr. 28. 19:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!