Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi nem tudja azt elfogadni, hogy manapság a nők egyszerre nagyon sok férfinak csapják a szelet, sőt sok esetben le is feküdnek velük, akkor ennek a férfinak nem való párkapcsolat?
És ezek a nők mind leszbikusak és egymással vannak szexkapcsolatban. Ugye?
Véletlenül sincs a történetben egy pasi se. Nem hogy csajonként 2-3... Á, dehogy...
De ettől még nyugodtan élezd ki a kérdést arra, hogy alig akad rendes nő. Ó ti szegény, tisztességes, hűséges férfiak...
Én azt vettem észre, hogy itt már egyszerűen annak nem érdemes kapcsolatban lenni, akinek nem tetszik, hogy mindenki kefél mindenkivel, a megcsalás pedig olyan természetes, mint a lélegzés.
Úgyhogy nem is erőltetem, hogy keresgéljem azt a 2-3 embert, aki normális. Már rég kapcsolatban van és csalja valaki.
Azt nem lehet megmondani, hogy csalódnál-e vagy sem, hiszen távol áll a valóságtól, hogy a nők úgy általában csalfábbak lennének a férfiaknál, de tényleg jobb ha nem állsz össze ilyennel. Még a lehetséges jövőbeli társadnak sem lenne jó érzés, ha folyton azt érezné melletted, hogy undorodsz tőle és csak azért vagy vele, hogy legyen, aki melegen tartja az ágyadat.
A szingliség nem annyira rossz, hogy minden áron ki kelljen belőle szabadulni és megkeseríteni egyrészt a saját életedet a paranoiáiddal, másrészt egy másik ember életét a nézeteiddel. Aztán ki tudja, lehet, hogy egyszer találkozol egy olyan nővel, akinek a számodra pont ideális mennyiségű párkapcsolata volt előtted...
Pont fordítva. Neked való egy párkapcsolat igazán, és a nők többsége éretlen. Nem ez a normális magatartás, csak a mai kor hülye szüleménye. Ne aggódj, nem veled van a baj, csak akad meg olyan lány aki nem ilyen lazaerkölcsű, hogy szépen fogalmazzak. Én 6 éve vagyok parkapcsolatban és előtte ilyen meg s3m fordult a fejemben, igaz csak 18 éves voltam, de akkor se.
24/L
Szeretném komolyan tudni, honnan szeditek ezeket a mintanőket. Egyszer nem csapta nekem a szelet két pasi egyszerre (vagy több), mert ha tetszett egy,akkor a többinek megmondtam, hogy nem vagyok nyitott ismerkedni, ha meg alapjáraton nem volt szimpatikus, jeleztem is, hogy nem szeretnék vele semmilyen komolyabb ismerkedést.
29n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!