Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért is elvárás egy 30+os férfitól, hogy lakása legyen/egyedűl éljen?
#30: Nem a megnyugtatás a kérdés, csak durvának találom, hogy az emberek egy részének mennyire fejletlen az önismerete vagy mennyire nincsenek tisztában alapvető fogalmakkal.
A templomegere és a saját lakás között elég sok lépcső van.
Igen, pl. a vőlegényem is egy lépcső közötte: Mivel mint írtam, NEM saját lakása van, hanem egy bérelt lakás Bp-en.
A sajátot ketten hozzuk össze esküvő utáni években. Ezért is nem szórakozunk még 5-10 évig elköteleződés nélkül (ahogy mostanában divat.)
Nekem az nagyobb elvárás lenne, hogy a saját anyanyelvén helyesen írni tudjon 30 éves korára...:/
Amúgy azért elvárás, mert a többség nem annyira szorgos, hogy 3-4 diplomát csináljon, ami mondjuk felemésztené teljesen a 20-as éveit. A többség 21-24 éves korában végez. Kérdés, hogy mi a frászt csinál 6-8 év alatt, ami miatt nem tud magának kibulizni egy kisgarzont akár, vagy bármit a mamahotel helyett? Aki annyira nem tud jól bánni a pénzzel, hogy mondjuk egy átlagos, 100-200-as fizu mellett otthon nem tud félretenni évente fél-1 millát, azt nem hiszem, hogy be akarom engedni az életembe, tekintve, hogy a tanulmányaim mellett 16 éves koromtól fogva 3 év kivételével végig dolgoztam és most, 24 évesen van már annyi pénzem, hogy el tudjak indulni, ha nagyon muszáj, de inkább gyűjtök egy rendesebb lakásra, ami meglesz pár éven belül. Ez nem hencegés, csak nem férne a képemre, hogy a családalapító kor közepén még ott tartok, hogy ennyire önállótlan vagyok.
"Amúgy azért elvárás, mert a többség nem annyira szorgos, hogy 3-4 diplomát csináljon"
Mert ha ezt csinálnád, akkor meg ez lenne a bajuk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!