Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennek mi lehet az oka?
22 éves srác vagyok.Eddig nem igazán volt még barátnőm.Pedig tényleg lehetett volna már sok(nem nagyképűség).Szinte a lányok akarnak felszedni engem.Mindig egy séta,beszélgetés,kávézás stb lett az egészből.Valahogy egy lánynál sem éreztem azt,hogy waaoo ő kell nekem.Meg is mondtam nekik,hogy sajnálom,de én nem érzem azt amit ők.Én szerelmes akarok lenni,de mintha nem lenne erre alkalmas lány aki kitudja ezt hozni belőlem.Nem is a külsőségek,mert engem talán egy belső jobban meg tud fogni.Kissé elszomorít ez a dolog,mert mások olyan könnyen találnak magukhoz illő párt,de ha szét is mennek,akkor egy hét múlva már van egy másik nekik.Nagyon fura,de sok lánynak ha belenézek a szemébe,vagy csak a közelükben vagyok már abból megérzem,hogy nem rezonálunk,és még csak egy szót se váltottunk.
Olyan kapcsolatot meg nem akarok,hogy csak a szexen alapul vagy máson.Vagy 100%-al szeretek valakit,vagy sehogysem.
Szerintetek nekem is megvan valahol a párom?És ha igen,akkor miért nem találom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!