Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennek mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

22 éves srác vagyok.Eddig nem igazán volt még barátnőm.Pedig tényleg lehetett volna már sok(nem nagyképűség).Szinte a lányok akarnak felszedni engem.Mindig egy séta,beszélgetés,kávézás stb lett az egészből.Valahogy egy lánynál sem éreztem azt,hogy waaoo ő kell nekem.Meg is mondtam nekik,hogy sajnálom,de én nem érzem azt amit ők.Én szerelmes akarok lenni,de mintha nem lenne erre alkalmas lány aki kitudja ezt hozni belőlem.Nem is a külsőségek,mert engem talán egy belső jobban meg tud fogni.Kissé elszomorít ez a dolog,mert mások olyan könnyen találnak magukhoz illő párt,de ha szét is mennek,akkor egy hét múlva már van egy másik nekik.Nagyon fura,de sok lánynak ha belenézek a szemébe,vagy csak a közelükben vagyok már abból megérzem,hogy nem rezonálunk,és még csak egy szót se váltottunk.

Olyan kapcsolatot meg nem akarok,hogy csak a szexen alapul vagy máson.Vagy 100%-al szeretek valakit,vagy sehogysem.

Szerintetek nekem is megvan valahol a párom?És ha igen,akkor miért nem találom?

2018. febr. 24. 20:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem vagy az a szerelmes típus, vagy nem adsz elég időt magadnak ahhoz, hogy kialakuljon a vonzalom benned is. Simán lehet olyan, hogy valaki először nem vonzó, nem szimpatikus, aztán ahogy megismered, kialakulnak az érzelmek. Szerintem próbáld ki legközelebb, hogy nem egyetlen randi után döntesz, hanem vársz egy kicsit, vesztenivalód nincs. Bár lehet, hogy ezt csak azért gondolom így, mert utánam nem igazán kapkodnak a nők, nem tudom.
2018. febr. 24. 20:51
 2/3 A kérdező kommentje:
Próbáltam hidd el,de már az első találkozáskor éreztem,vagyis nem éreztem semmit.A második találkozás meg már egyenesen kínos volt.A legtöbb lány annyira nem mozgatja meg a fantáziám.Egy lány volt aki igen,és ő belé nagyon szerelmes is tudtam volna lenni,de mind1 is....
2018. febr. 24. 21:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Akkor nem tudom, talán nem vagy elég nyitott, vagy tudat alatt egy ideált kergetsz, aminek a lányok nem tudnak megfelelni. Esetleg túlságosan maximalista vagy, netán a szerelembe akarsz szerelmes lenni. Fogalmam sincs, mi lehet az oka. Mondjuk az tény, hogy elég nehéz megfelelő embereket találni, de ha senki nem mozgat meg benned semmit, akkor az egy kicsit furcsa. 22 évesen első barátnőnek nem olyat választ az ember, akivel élete végéig együtt akar élni. Lehet, hogy nagyon szigorúan és görcsösen állsz hozzá a dolgokhoz, ne az örök szerelmet keresd.
2018. febr. 24. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!