Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan szedjek önbizalmat, ha még az itteni gyk-s lányok is szebbek mint én?
Amikor kezdeném azt hinni, hogy én is kinézek valahogy, aztán kikerülnek ide lányokról képek, akiknek szinte tökéletes testük van, akkor az élettől is elmegy a kedvem.
Én közelében nem vagyok senkinek, vékony vagyok mint egy botsáska, se mellem, se fenekem, nem vagyok szolis bőrű, gyantázott testű lány.
Egyszerűen undorítónak találom magam és úgy érzem csak azért van velem a párom, mert punci van a lábam között.
Nem dicsér sokszor, az arcomra sosem mondta, hogy szép lenne, csak hogy a mosolyom szép, de az kit érdekel?Megjegyezte néha, hogy nőies alakom van, de ugyan mitől..? és ha igaz se figyelek rá, mert az én alkatom a nőies közelében nincsen, inkább olyan mint egy ált. iskolásé, de még azoknak a tiniknek is nagyobb mellük és fenekük lehet mint nekem.
Honnan szedjek önbizalmat, ha el szeretném hinni, hogy nem vagyok reménytelen eset, de ha meglátok egy nálam szebb lányt, akkor az összes eddig összeszedett önbizalmam repül a pi...ába?
A szövegedből ítélve nem a kinézeteddel van a baj. Hisztikriszti.
Üdv, egy ronda gyks lány
Ez, de jó hogy a gyk -s lányok már egy szint lett. Igaz nem túl magas a kérdező szerint.
Mondhat neked bárki bármit, te saját magadnak nem vagy elég jól kinéző és ez az önértékelési zavar el is vonja minden energiád, hogy valamiben sikeres légy amitől tartanád magad valamire. Kinézet nem minden.
Megnézhetlek képen hogy hogy nezel ki ?
Pároddal beszéltél már erről mert ez így teljesen felőröl téged ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!