Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hónapja szakítottunk, azóta nem kommunikálunk. Közben már van egy előre kifizetett hotelfoglalásom korábbról, amiben az ő részét is fizettem. Egyedül nyilván nem megyek. Fogadjam el, hogy elúszik? Hogyan legyen tovább?
A szüleidnek adni jó ötlet! :) Amúgy nem értem, miért ne mehetnél egyedül. Nekem a barátnőim elég otthonülősek, párom nincs, a szüleim a munka miatt nem érnek rá pl nyáron rendesen, én simán utazgatok egyedül. Idén Cancun a cél, nem akarok lemaradni a világról azért, mert mások így "akadályoznak". Amúgy tavaly Barcelonában voltam egy hetet így, ott pl a reptéren belefutottam 4 magyar fiatalba, aztán együtt mászkáltunk a városban, meg mentünk bulizni, de pár helyi fiatallal is jóban lettem. Az ember nagyon sok embert megismerhet az út során is, én javaslom neked ezt, hogy ha másnak nem tudod adni a jegyeket, menj el tök random és lépj ki a komfortzónádból. Akár belföldön is, ott még a nyelv sem akkora kihívás.
Ami még egy lehetőség, ehhez mondjuk sajna kellene FB, vannak utazós csoportok, nem egyszer írtak emberek, hogy eladóvá vált a jegyük, foglalásuk, lehet érdeklődni priviben, vagy hogy útitársat keresnek. Ha már a felét kifizeti az illető, mert mondjuk úgy megéri neki is, meg neked is (és lesz is társaságod), már jól vagy.
Egyébként sok helyen le tudod mondani a fogadást, ha nem pár héten belül lesz esedékes az út, visszautalják a pénz egészét vagy legalább egy része nem úszik el...
Legyél kreatív. :)
Én átvenném, ha szabad lennék a kért időpontban.
Meg ha érdekes helyre szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!