Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pénz nélkül lehet csajozni szerintetek?
Figyelt kérdés
Hallottam azt is,hogy igen,de azt is,hogy nem.
Tegyük fel van egy srác(én)aki le van égve és jelenleg nincs munkája.Valaki azt mondja,hogy pénz az alap stb..Valaki nem tartja fontosnak.Egyesek szerint önbizalmat ad.Mit gondoltok erről?Megint mások azt mondják,hogy mindenhez pénz kell,ha össze is jön egy lánnyal valami,akkor nyilván fizetni kell neki,el kell vinni valahova meg ilyenek.
2018. febr. 24. 02:42
11/12 anonim válasza:
Mindig arra vágytam, hogy a pénzemért szeressenek a nők, mert az azt jelentette volna, hogy van pénzem. Valójában sohasem volt. Ami volt, azt a céljaim elérésre tartalékoltam, így mindig csupasz seggel kellett csajoznom. Nem bánom, hogy így történt. Egy harmincfős osztály összes tagjának nem volt annyi kapcsolata, mint nekem. És nem azért, mert olyan hajdenagymacsó vagyok/voltam, csupán csak megtanultam kezelni a nők lelkét és gondolkodásmódját. Ennyi kell hozzá, nem degeszre tömött pénztárca.
12/12 anonim válasza:
Ahogy a mai lányokat ismerem nagyon is számít...
De azért valjuk be, valamennyi kell hoza ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!