Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem akarnak a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akarnak a lányok annyira szeretkezni, ha nekik is ugyanolyan jó?

Figyelt kérdés
2018. febr. 23. 23:39
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
És ezt miért nem kommunikálja le vele a másik? Ezért (is) mennek szét az emberek, egyesek 4 éves szinten vannak ilyen téren.
2018. febr. 24. 00:24
 12/19 anonim ***** válasza:
84%
Nem ugyanolyan jó. A nők nagy része nem tud elélvezni sima közösüléstől. Jó érzés, de főleg lelkileg és nem fizikailag. De lelkileg meg csak azzal jó, akit szeret is az ember lánya.
2018. febr. 24. 00:29
 13/19 anonim ***** válasza:
Hát, azt a "nagy részüket" is kiválasztotta egy-egy nő... aki magára vessen :)
2018. febr. 24. 01:23
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
#11 Mi az anyámat kommunikáljak le egy egyéjszakásnál pl? Párkapcsolatban megbeszélem, oké, de párkapcsolatban szeretek is szexelni bármikor. Akik ezt a "miért nem szeret szexelni a nő" dolgot nyomatják, általában az alkalmi felkéréseik visszautasítására alapoznak. Az meg azért történik, amit írtam is.
2018. febr. 24. 01:32
 15/19 anonim ***** válasza:
41%

"Mi az anyámat kommunikáljak le egy egyéjszakásnál pl?" pl mondhatod, hogy folytasd, mert "én is elmennék te szerencsétlen". Kalandokban nem igazán van tapasztalatom, de párkapcsolatban olyannal működött, aki képes volt elmondani, hogy pontosan mit szeret, nem azzal, aki a lila ködben megszokta, hogy színlel, mert örömet akar okozni, de túl prűd ahhoz, hogy beszéljen róla, ha valami nem jó neki.

31/f

2018. febr. 24. 03:12
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
akarnak, csak az alany nem mindegy, hogy ki. :)
2018. febr. 24. 04:09
 17/19 anonim ***** válasza:
Pont úgy,ahogy az első hozzászóló írta.
2018. febr. 24. 04:42
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

"Akiket nem érdekel hogy jó-e a nőnek, az nem érzi magát utána kellemetlenül, hogy ennyire volt képes?"

Miért éreznék?Önteltségükben nekik az bőven elég, hogy ők elélveztek, számukra ez "tökéletes" szexnek minősül...és meg sem hallják a kritikát.Ha nekik jó volt, akkor szerintük a nőnek is jó volt, ezen az elven dugnak.És csodálkoznak, ha több alkalom ugyanazzal az emberrel már nem lesz.

2018. febr. 24. 08:03
 19/19 anonim ***** válasza:
8%

,,Egyszer legyen csak valakim, ő fogja magát a legszerencsésebbnem érezni. "

Ezt ne hidd! Ha túl kedves vagy az a baj, ha leszarod az.

Én mindig vittem valami apróságot ha találkoztunk, igyekeztem megtudni mit szeret, mi jó neki, ha pihenni akart nem keltettem fel vagy hagytam stb.

Ennek ellenére bármilyen apróságot kértem sosem tette meg. (itt nem arra gondolok hogy most lábbal verje ki, meg csókolózzunk g..is szájjal meg mit tudom én, hanem arra hogy pl. töltsük egymásra figyelve az eltöltött időt)

2018. febr. 24. 08:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!