Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az a nettó bér egy 30-35 közötti férfinál, amire fel tudtok nézni, vagy elfogadjátok a férfinál? Őszintén! Mi az, ami alatt (bér) nem kezdtek vele párkapcsolatba?
Én is rákérdezek a munkájára, de nem a pénz miatt. Egyébként meg eléggé alaposan volt alkalmam tapasztalni, hogy mennyire eltérő módon fizetnek akár ugyanazért a munkakörért a különböző cégek, nem lehet egyértelműen beskatulyázni egy munkát, hogy az milyen pénz lehet, kivéve talán a közszférában, ahol bértábla van, no meg a közmunka, de azt meg kétlem, hogy bárki akarná tartósan csinálni.
De ha a férfi keres annyit, hogy el tudja tartani magát, és nem szorul másra, akkor a többi anyagi része nem érdekel. Nekem nőként van egy főállásom, és egy mellékállásom távmunkában, a kettőből tudom fizetni a szükséges kiadásaimat, és jut megtakarításra is, szabadidőre is, és nincs az hó végén, hogy melyik ujjamba harapjak, mit ne fizessek ki. Kb. ezt a hozzáállást várom a másik féltől is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!