Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek lehet mégse számít a külső?
Van egy kolléga valami mellékvese vagy pajzsmirigy gondja van emiatt borzasztóan el van hízva.....feje hatalmas és ennek ellenére mindig van barátnője, egyáltalán nem kövér, sokszor csinos nők.
Én meg itt vagyok kisportolva, jó képűnek mondanak stb. És 31 évesen egy éves kapcsolat volt csak, a többi kaland...
Hát ez van...
Amúgy Neked számít a külső? Mert nekem igen.44/f.
A)trollkodás
B) lehet,a csávónak isteni dumája és humora van, amivel értelmesebb nőnél kinézettől függetlenül is lehet kompenzálni,meg gondolom anyagilag se áll rosszul.Na meg nem süpped bele az önsajnálatba.
Azért ha 1 évnél tovább nem tartott neked egy kapcsolat se 30 év felett,az sincs ok nélkül.Lehet sportos és jóképű vagy,de megérzik a nők egy idő után,hogy csak a kinézetüket szereted.
Kérdező azt elfelejtetted megírni, hogy 12 éves korodtól a saját nemedhez vonzódsz...
Miért felejtetted el ezt a tényt megemlíteni???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!