Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gond az ha megismertem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gond az ha megismertem egy rendes, helyes de egy kicsit unalmas férfit, akibe nem vagyok szerelmes? Várjak inkább arra, hogy szerelmes leszek majd, vagy netán a volt férjemmel kezdjem újra, akibe 10 éve szerelmes vagyok?

Figyelt kérdés
Nahát ez így elég bonyolultnak tűnik. Az a felállás, hogy a volt férjem pszichiátriai beteg és ha nem szedi a gyógyszert kiszámíthatatlan, sok esetben agresszív is (bár ha nyugton hagyják nem fenyegetőzik). De vele éltem át életem legnagyobb szerelmét, vele éltem le életem legszebb éveit, boldogok voltunk, mert akkor még szedte a gyógyszereit. De megcsalt és el is váltunk, de hajlana ő is arra, hogy újra együtt legyünk. Megbocsájtottam neki. Sok gond volt vele, volt hogy el akartam szökni, hogy ne találjon meg, mert annyira féltem tőle (egyetlen egyszer pofozott meg, de velem máskor nem volt agresszív). Most megismertem egy jóravaló, diplomás, rendes férfit társkeresőn, akibe viszont nem vagyok szerelmes, de nagy a szimpátia kettőnk között. Éljem le az életem szerelem nélkül, vagy várjak még akár 5-10 évet arra, hogy szerelembe esem valakivel, vagy kezdjem újra a volt férjemmel, akibe már 10 éve szerelmes vagyok? 46 éves vagyok, nincs sok időm már, hogy társat találjak, olyat aki nekem is megfelel. Mert jelentkezők azok lennének, csak nekem nem felel meg bárki. Véleményekre vagyok kíváncsi.

2018. febr. 18. 19:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A volr férjedet, aki megütött, megcsalt és kiszámíthatatlan ne válaszd.

Akibe nem vagy szerelmes és unalmasnak tartod szintén ne.

Marad egy harmadik.

2018. febr. 19. 09:38
 12/13 anonim ***** válasza:
87%
10 napja ismered az új férfit, jó hogy nem szeretsz bele azonnal! Adj neki egy esélyt, találkozhassatok, randizzatok, kialakulhat még bármi!
2018. febr. 19. 10:38
 13/13 anonim ***** válasza:

Felnott embereknel 10nap utan szerelemrol beszelni szamomra nonszensz. Az lenne az erdekes, ha az lennel. En 'csak' 29 eves vagyok, de szerelemrol leghamarabb is csak 3-4honap utan beszelek, addig max fellangolasrol, 10 nap utan még annyirol se. Ennyi ido alatt semmilyen kovetkeztetest nem lehet levonni, nem is ismered a masikat egyaltalan. Szoval ha erzel benne barmit, ami kialakulhat, akkor adj még idot neki.

A regihez biztos, hogy ne menj vissza! Max ha szenvedni akarsz. Pusztan a szerelem nagyon keves a boldogsaghoz, egy kapcsolatba annal sokkal tobb kell. Pl tisztelet.

Valamelyik valaszolo irta, hogy mindig a szivedre hallgass az eszed helyett, na sajnos en is mindig eszerint eltem, es jol meg is szivtam mindig! Millioszor megfogadtam mar, soha tobbet nem hallgatok a szivemre, amikor az eszem meg az eszervek orditanak, hogy NEEE! Most is epp ennek a levet iszom

2018. febr. 19. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!