Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért van, hogy mikor elkezdek beszélni itt egy lánnyal egy idő után eltünik?
Jaja, nálam is volt ilyen
Gondolom megun vagy ilyenek, bár nem gondolom magam olyan unalmasnak akivel ne lehetne bármiről beszélgetni
22F
Ez nem ismerkedési oldal, bár nem kizárt,hogy ez is összejön néha annak, aki szeretné.
Adott témában teszel fel kérdést, erre válaszolnak, véleményt mondanak. Ha valakivel priviben levelezel gondolom a kérdésedben foglaltak a mérvadóak.
Lehet boncolgatni tovább egyéb élethelyzeteket, kérdéseket, témákat is, ismerkedni is lehet,bár a gyakorisok nagy része nem ismerkedés céljából van itt. Egyszerűen csak szeret tanácsot adni, vitatni és néha észt osztani.
Én sok emberrel beszéltem már itt. Ha "eltünök" az azért van mert nem megy a kommunikáció vagy a pasi többet akar én meg nem keresek párt. Na nem mintha ezt nem mondanám el már a legelején.
De ez az eltűnés dolog így nem pontos. Nem tűnök el ha írnak válaszolok de én nem keresem az illetőt. Sokszor még a barátaimra is elfelejtek ráírni nem hogy egy arc és név nélküli online idegenre.
Azért mert interneten sokkal több fiú van mint lány.
Így bármikor lecserélhet bárkit. Mindig van új.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!