Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire van esélye a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire van esélye a mai világban egy Kim Kardashian vagy Scarlett Johansson alkatú nőnek?

Figyelt kérdés

Itt gyakorin is írják, hogy a legtöbb pasinak a vékony lányok jönnek be, az az ideál, és én is ezt látom a környezetemben, hogy a vékony lányokat ajnározzák, nekik bókolnak, rájuk buknak (akkor is, ha nem szép az arcuk hanem csúnya).

És senki ne jöjjön már azzal a végtelenül unalmas rosszindulatú szócsépléssel ''jajj te irigy vagy szeretnél úgy kinézni és szeretnéd ha neked bókolnának''. Ki ne szeretné, ha bókolnának? Ez minden nőnek jól esik. Nem feltétlen irigységből.

Igen szeretnék vékony lenni, de tudom, lehetetlen. Olyan nem leszek mint a modellek, akármit teszek.

Nem leszek magasabb, és nem lesz vékonyabb csontozatom, nem lesz kevésbé széles a csípőm.

Nekem tényleg ilyen Scarlett Johansson, vagy Kim Kardashian alakom van, ők pedig már dagadtnak számítanak, itt gyakorin írta valaki hogy szerinte SJ az duci.

[link]

[link]

(Nekem igaz nincs akkora fenekem mint utóbbinak).

Jó, most tudom, jöttök azzal fogyjak le, diétázzak, vagy sportoljak, de....Ha lefogyok, azzal nem megy le sem a csípőm, se a csontozatom, se a combom, ha sportolok, attól se vékonyabb, hanem izmosabb leszek.....

Vagy nagy nehezen elfogadom magam, és keresek olyat, aki elfogad.

Van egyáltalán esélye egy olyan alkatú lánynak, mint én, hogy találjon valakit, aki efogadja ebben a vékonyság kultusz világban???? Vagy tarthatok attól, hogy a aki velem van amint lesz esélye elhagy egy vékonyért??

Én már nem is vágyom bókra vagy figyelemre, csak egy valakira akinek így tetszem, ahogy vagyok, és elfogad olyannak, amilyen vagyok.

Más vékony lányok minden ujjukra találnak tíz pasit, válogathatnak, én örülhetek, ha legalább egynek kellek....És nem szégyell velem megjelenni.

2018. febr. 16. 13:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, az a baj, hogy rengeteg nő eljátssza a hattyú halálát. És ezt az emberek egyre jobban unják.

Amit rengeteg bántásnak állítotok be, az csak néhány tahó. Amikor azt mondjátok, hogy senkitől sem kaptatok elismerő szavakat, akkor meg ignoráljátok egy csomó férfi véleményét.

Mielőtt jönne a szokásos szöveg, hogy én nem jártam a cipődben és egyéb közhelyek... Nézd már meg a válaszokat.

Érdemes lenne még egyszer nekifutni a #3-as válaszomnak. Bár feleslegesen tépem a számat, a folyamatos brühühü tényleg egyszerűbb, mint átgondolni néha azt, amit válaszol az ember.

2018. febr. 17. 02:19
 12/13 anonim ***** válasza:
képet szeretnénk arról a testről
2018. febr. 17. 08:47
 13/13 anonim ***** válasza:
52%

Ezzel a Kim Kardashian ribivel soha nem foglalkoztam.Azt sem tudom mitől lett olyan híres.Rákerestem a képeire.Hát van néhány amin elég dagadtnak tűnik vagy inkább aránytalannak a műseggével meg a szilikontőgyeivel.Egy igazi müpitsa.Kb. mint a Nicki Minaj görény.

A Johansson csaj már jobb.Arra nem mondja senki aki normális hogy kövér.Bár szilikoncsöcs ott is játszik de hát melyik sztárnak eredeti már?Szóval ha te testileg úgy nézel ki mint ez utóbbi és az arcod sem ocsmány ne mondd már nekem hogy kerülnek a pasik.De ha senki nem akar dugni veled akkor szólj nekem én dícsérgetlek majd szexelés közben. :)

2018. máj. 18. 07:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!