Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem megy az ismerkedés. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Minden nap úgy kelek,úgy fekszek,hogy tudom,nincs mellettem egy lány. Nem egy konkrét lányra gondolok,csak valakira,akit már szerethetnék. Nem hinném,hogy annyira külsőmmel lenne baj,inkább a belsőmmel. Egyszerűen mintha nem mernék lányokkal beszélgetni,mármint nem barátilag,hanem ismerkedés céljából. Félek,hogy mi lesz. Mi van,ha elküld,vagy nem. Szinte bármi megfordul olyankor a fejemben,és leblokkolok. Próbálok magabiztosnak tűnni,lazának,amit a lányok jobban preferálnak,de legbelül lefagyok. Neten nem szeretek ismerkedni,abból eddig jó nem sült ki,viszont élőben meg több bátorság kellene. Ötletek?2018. febr. 15. 13:10
1/7 anonim válasza:
3:23-tól a kérdésedre a válasz.
2/7 anonim válasza:
Csajozási tréning, hogy kilépj a komfort zónádból.
4/7 anonim válasza:
Szerintem ez most nem a Balázs.
Figyelj! És akkor mi van ha elküld? Leharapni nem fogja a fejed. Mindenkit ért már csalódás az életben. Meg kell tanulnod túllépni rajta, ha esetleg úgy alakul. ÉS én nem egy férfitől hallottam ezt. Odamegyek 10 lányhoz, 9 visszautasít, de az az egyet megdugom. És máris előrébb vannak.
31N
6/7 anonim válasza:
Az a baj, hogy nem tudatosítod magadban, hogy csajozni természetes, nem kell félni, nem kivégzés ez..sőt, mindig a félelmeidet erősíted ezzel a hozzáállással. Egyszer lépj ki a komfortzónádból, meglátod, utána sokkal könnyebb lesz.
7/7 anonim válasza:
Szerintem sem a Balázs, ő nem így teszi a vesszőket.
Ne féljél, én még senkinek nem haraptam le a fejét, aki próbálkozott nálam. Jársz társaságba? Jó az, ha barátkozni tudsz a lányokkal, végül is itt kezdődik. Kezdd azzal, hogy először csak barátként tekintesz rájuk, és ha így belejössz a társalgásba velük, már nem fogod őket mumusnak látni.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!