Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy utasítsam el ha nem akarom megbántani se?

Figyelt kérdés
Van az utcánkban egy helyes 17 éves lány,kicsit belém van bolondulva,ha reggel megy suliba kis levél szerűt dob a posta ládába,nem szoktam kidobni,elrakom,hiszen azért látszik hogy mennyi percet beleölt.Igazából nem is ismertük különösen egymást előtte,akkor ismertük meg egymást jobban,amikor egyszer haza fele autóztam,és eset az eső,volt esernyője de megálltam és megkérdeztem hogy mivel egyutcában lakunk ne vigyem-e el.Jó fej tényleg,meg aranyos,csak én most nem akarok senkit,a legjobb barátom párkapcsolatba van,és hanyagol minket,nem akarok ebbe a hibába esni.Elvileg valentin napon szeretne moziba hívni,nem utasítottam el,mert azért kellett bátorság hogy mondja stb,de vívodok,tényleg bírom a lányt,és megbántani se akarom,csak félek a kapcsolatoktól.22 éves vagyok amúgy.
2018. febr. 4. 22:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szóval be vagy sz.arva egy kapcsolat lehetőségétől és nem akarod emiatt hanyagolni a baráti kört. Mintha a kapcsolat kizárná a barátságot. Azért érzed ám, hogy saját maga ellensége vagy?

Ha nem akarod a csajt, akkor ne táplálj hiú reményeket és ne menj el vele moziba. Mond el szépen neki, amit ide leírtál, hogy be vagy sz.rva egy kapcsolattól.

2018. febr. 4. 22:09
 2/7 anonim ***** válasza:

Majd 30 évesen,ha szüzen itt nyávogsz, hogy nincs egy jó nő, jusson ez a lámny eszedbe:)

Tiszta hülye vagy. Ezt a kiscsajt még nem cseszte el az olyan sok barom pasi, mint amilyen te is vagy most.

De te tudod.

F

2018. febr. 5. 00:49
 3/7 A kérdező kommentje:
Végül úgy voltam,rendben legyen,majd megyek vele moziba,aztán majd látjuk hogy mi sül ki belőle.
2018. febr. 5. 06:02
 4/7 anonim ***** válasza:
Gyökér
2018. febr. 5. 09:14
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem húzd meg néhányszor, aztán, ha meguntad dobjad nyugodtan. :D 38F
2018. febr. 5. 09:57
 6/7 A kérdező kommentje:
Azért ilyet egy nővel nem csinálunk.
2018. febr. 5. 20:59
 7/7 anonim ***** válasza:

Miért nem?

Pedig igaza van, jobban jársz, ha csak arra használod a nőket, amire valók. :)

2018. febr. 6. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!