Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hölgyek, nálatok volna esélye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, nálatok volna esélye olyan pasinak, aki eddig csak spirituális dolgokkal foglalkozott?

Figyelt kérdés

Van egy ilyen ismerősöm, már 30 elmúlt, de nem volt még neki normál munkája.

Jóslás, rontáslevétel, szerelmi kötés, szellem levétel, pénzenergia küldés és hasonló dolgokkal foglalkozik és meg is él belőle. Szerintetek nem ciki, ha egy pasas csak ennyit tud felmutatni 30 éves korára? Lehet egy ilyen pasassal komolyan tervezni szerintetek?

2018. febr. 1. 10:09
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
#11 És én honnan tudjam, hogy te mennyire vagy tisztességes? Bírom mikor egyesek ez alapján próbálnak tisztességről papolni. Én is jártam főiskolára, igaz nem fejeztem be, de azért vicces, hogy pont ezt hozod fel a tisztesség mércéjének. Ha őszinte akarok lenni, a felsőoktatásban nem feltétlen a tisztesség lovagjai termelődnek ki, ha csak az ügyvédeket vesszük példának, hát ők is jó példák erre..
2018. febr. 1. 11:34
 12/21 anonim ***** válasza:
72%
Nem vagyok qrva, normális munkám van, bárki megkérdezi, elmondom. Nem tartom illetlenségnek. De ilyen jósocskákkal nem kezdenék kapcsolatot. Egyrészt nem tudnám komolyan venni, másrészt szerintem aki folyamat átbssza az embereket, annak ez egyre könnyebb.
2018. febr. 1. 11:38
 13/21 anonim ***** válasza:
83%

"És őszintén leszarom, mit végzett, ha emberileg szar és lusta."

Tanulj már meg olvasni. Az sem érdekel, ha valaki 8 diplomás, de mellé emberileg szar (=nem tisztességes) és/vagy lusta.

Mivel a tisztességesség, a normális munka és a normális végzettség (bár nekem a szakma is annak számít) kritériumait tudom teljesíteni, egyáltalán nem nagy dolog ezt elvárni a páromtól is.

Ha neked ez nem tetszik, kezdj olyannal, akinek mindegy.

2018. febr. 1. 12:06
 14/21 A kérdező kommentje:

Ez a lány is egyetemi hallgató és ismerem is: [link]

Sajnos a hirdetést egyből letöröltette amint tudattam vele, hogy felismertem, de elmentettem. Ezek a lányok sajnos nagyon szégyenlősek is tudnak lenni..:)

2018. febr. 1. 12:37
 15/21 anonim ***** válasza:

Nekem a lista alapján nem tartozik spirituális témába. Szerelmi kötés? WTF??? Esetleg Tarot, de ez nem egyenlő a jóslással. Pénzenergia küldés? Az hogy?

A felsoroltak tőlem messze állnak, pedig foglalkozom spirituális irányzatokkal.

2018. febr. 1. 12:40
 16/21 anonim ***** válasza:
79%
Elmentetted? Minek? Nekem nem kéne olyan faszika, aki ilyen oldalakat menteget. Te nem dughatod meg, akkor dühből támadod? Ezért nincs nőd, jóska.
2018. febr. 1. 12:42
 17/21 anonim ***** válasza:

Meg sem kérdezem, hogy hogy találtál rá a profiljára. Gondolom előre tudtad, hogy ott lesz. :D

Azt mondjuk nem értem, hogy minek linkelted be. Ennyi erővel én is belinkelhetnék egy random bűnözőt, hogy az egyébként jós, és ismerem. Soha senki nem jönne rá a turpisságra. Illetve legfeljebb te látnád meg a kristálygömbödben. :D

Majdnem leírtam hogy hány éves vagyok, és férfi vagy nő, de úgyis tudod. :D

2018. febr. 1. 12:54
 18/21 anonim ***** válasza:
92%
Az a baj, hogy hiába linkelgetsz tróger egyetemistákat, meg olyan lecsúszott embereket, aminek semmi köze a spiritualitáshoz, az még nem változtat a tényen, hogy te sem kellenél.
2018. febr. 1. 13:10
 19/21 Noblesse Oblige ***** válasza:

Nem. Nem azzal van a baj, hogy jósol, hogy kártyát vet, hogy másoknak iránymutatást ad, hanem, hogy ezért pénzt fogad el.

Anyukám is érdeklődött az ezotéria iránt, zsenge koromban meg is tanított pár dologra, és volt, hogy kártyát vetettem másoknak, de sosem használtam ki az emberek hiszékenységét vagy kétségbeesését.

Én nem hiszem, hogy a kártyánk a jövőnket fürkésznék, sokkal érdekesebb a pszichológiai oldala a dolognak, tehát minden "varázslat" a jelenben zajlik le.

Szóval én ezért nem tudnám őt tisztelni, mint ember, és ezért a vonzalom, szerelem meg is halt hamvában közöttünk.

2018. febr. 1. 13:15
 20/21 anonim ***** válasza:

-Most elmondok egy varázsigét, attól a másik lába is ugyanolyan lesz.

-Abrakadabra, brühümehemakatokitiki. Na, jobb?

-Igen, most már ugyanolyan hosszú.

2018. febr. 1. 13:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!