Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lánynak Iphone X telefonja van és drága táskája, akkor a pasitól is elvárja a drága holmikat?

Figyelt kérdés
2018. jan. 30. 22:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"Sőt, talán pozitívabb, ha droidos mobilja van, vagy valami olyan, amit nem divatból, hanem hozzáértésből választott. "

Mint aki mindkét operációs rendszerre fejlesztett alkalmazást: ezerszer inkább iOS, a megszorításai ellenére is. 8+ éve iPhone-t használok, és specifikációk ide vagy oda, soha nem cserélném le semmilyen Android-alapú telefonra.

2018. jan. 31. 09:33
 12/16 anonim ***** válasza:

Eddig mindenki csak vállat vonogatott, hogy miért van neki az.

Nekem több érvem szól a droid mellett, mint ellene, de ez nem jelent semmit. Az viszont kifejezetten idegesít, mikor emberek zokni aggyal vesznek műszaki cikket és lövésük sincs, a divaton kívül mire vágnak ki százezreket.

2018. jan. 31. 09:42
 13/16 anonim ***** válasza:

Nekem pl a laptopomban van benne egy kisebb autó ára, a páromnak meg egy pc-je van, ami öregebb mint az országút.

Én szeretem a nem drága, de újabb, sokat tudó okostelefonokat, a párom meg egy kutyadobálós régi butafonnal nyomul.

És?

Más a fontos neki. Nem érdekel. Van, amire meg ő költ többet. Nem várom el, hogy ugyanazokra a dolgokra költsön, mint én.

N

2018. jan. 31. 11:07
 14/16 anonim ***** válasza:
0%

Eleve ha iPhone telefonja van, nem is érdekel.

Egyszerű az indok:

1. Nincs vagy csak nagyon kevés a személyisége

2. A külsőségekre megy (pedig a belső ugyan olyan fontos)

3. Tudatlan, buta

-----------------------------

1 = Utánozza azokat akik nem presztízsből vásárolják, egy kis majom...

2 = Mivel presztízsből vette, nem a készülék tulajdonságai és használhatósága volt a fontos, hanem a villogás mások előtt

3 = Fogalma sincs mit vett, nem tud olvasni/utána olvasni, sem mérlegelni, így buta tök...

Szóval nálam az ilyen nők a levesbe...

Na jó nem, általában 1x max kétszer meghúzom, aztán "kuka"

2018. jan. 31. 13:47
 15/16 anonim ***** válasza:
66%

Nem gondolnám. :) Nekem is Iphone X-em van, táskából is relatív drága. Nem azért, mert aranyásó vagyok. Becsületesen dolgozom. A régi telefonom tönkrement, az is Iphone volt. Mivel nagyon vigyázok a telefonjaimra és sokáig nyúzom őket (jól példázza ezt, hogy egészen 1 hónappal ezelőttig használtam az első okostelefonomat), megvettem az X-et, mivel jó telefonnak tartom és nagyon tetszik. Táskából a drágább olcsóbb. Inkább megveszem a minőségi bőr táskát, minthogy gyakrabban vegyek kevésbé jó minőségűt... Egyrészt a munkahelyem is megköveteli, hogy mutassak eleganciát és minőséget, másrészt szintúgy a munkám miatt rengeteg nyúzom a táskáimat (vonatozok minden nap, telepakolom aktákkal, amiket cígelek haza dolgozni). A másik, amin nem spórolok az a cipő, a fehérnemű (elég nagy mellem van, nem is találnék a kínaiban jót, ha meg mégis, akkor gyorsan tönkremegy) és a hajápolási termékek, illetve az a kevéske smink, amit használok. Cserébe viszont minden ruhám turkálós, bár senki nem mondja meg róluk, mivel elég jó érzékem van ehhez a válogatósdihoz és mindig elég márkás, gyönyörű állapotban lévő darabokat fogok ki.

Én sosem vártam el a drága holmikat a páromtól. Sem azt, hogy az én ilyesfajta kiadásaimat ő fedezzem, sem pedig azt, hogy neki ilyen dolgai legyenek. Sajnos elég rossz tapasztalom van a férfiak zsugoriságával kapcsolatosan, de az nem ilyen tételek miatt. :)

2018. jan. 31. 14:29
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem normális egy olyan lány aki elvár ilyeneket. Egy épp eszű nő nem a másik telefonjába, táskájába szeret bele.
2018. febr. 18. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!