Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha csomó normális és szép lányt elszalasztottam a gusztustalanul nagy felszínességem miatt?

Figyelt kérdés

"túl nagy az orra"

"túl nagy a homloka"

"túl nagy az álla"

"túl rövidek a lábai"

"parasztosan beszél"

"nincs segge"

"gagyik a képei facebookon"

Stb, stb

Állandóan szenvedek valami apró tulajdonságon, amin nem tudom túltenni magam. Pedig tényleg olyan lányok, akikért csomóan oda vannak.

Már így utólag van, akit nagyon megbántam, de annyira a tökéletességre törekedem.. Nem tudom, hogy hogyan szokhatnék le róla. Meg úgy vagyok vele, hogy valakiért vagy oda meg vissza vagyok mindenestül, vagy inkább hagyjuk, ilyen "elmegy ez" színvonalú kapcsolat nekem nem kell.

2018. jan. 30. 01:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

# 10,

Te magadtól vagy ilyen hülye, vagy valaki súg? Neked nem kéne szaporodni.

2018. jan. 30. 16:50
 12/17 anonim ***** válasza:

Én értem, hogy nem kell mindenkivel leállni, én is megválogattam, kivel állok szóba, de állandóan kifogásokat keresni kissé önsorsrontásnak tűnik.

Persze random hülyézhetsz is gondolkodás nélkül. Jellemző ez manapság. :)

2018. jan. 30. 17:34
 13/17 anonim ***** válasza:

Attól mert valaki nem akar mindenkivel leállni, nem azt jelenti, hogy nem tetszik neki senki, és soha sem lesz gyereke.

Aki ennyi logikát nem lát át, az bocsi, de hülye :)

Nem mindenkinek kell megalkuvónak lennie, hogy "jaj jó lesz nekem egy kicsit elhízott, kampós orrú csaj is" vagy "hát ezt megdugta a fél melóhely, de jó lesz ez" vagy nem tudom :D

2018. jan. 30. 17:38
 14/17 anonim ***** válasza:
Na végre, férfiak! Végre ti is elvártok, nem mindig csak az megy, hogy az utolsó senkit is higy tartanátok el... Megnyugodtam, hogy még vannak normális pasik.
2018. jan. 30. 17:41
 15/17 Sunshinedoll ***** válasza:
Nőj fel mondjuk?
2018. jan. 30. 17:49
 16/17 anonim ***** válasza:

Van némi szövegértési problémád, de nem hibáztatlak, sokan vannak még így.

2018. jan. 30. 19:23
 17/17 anonim ***** válasza:

# 16

Tipikus gyk lúzer válasz

Elfogytak az észérvek, rájössz, hogy nem neked van igazad:

1. köss bele a helyesírásába

2. írd meg neki, hogy "szövegértelmezési gondjaid vannak"

Ezzel a varázsmondattal mindenféle érvelés nélkül hatálytalanítasz mindenféle feléd irányuló kritikát

2018. jan. 30. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!