Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha macskás képpel regisztrálok Tinderre, akkor is rám fognak írogatni?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok a felhozatalra, nem szeretnék neten ismerkedni.2018. jan. 20. 20:59
11/15 anonim válasza:
Tinderen csak az tud rádírni, akit jobbra húztál..
Ha mindenkit balra húzol, még az sem tud rádírni, aki fizet az alkalmazásért.
Nekem nincs képem egyáltalán, se bemutatkozásom, és már a 2. Nap kijelezte, hogy 99+ ember húzott jobbra..
A férfiaknak minden mindegy.
14/15 anonim válasza:
Nem minden minegy a férfiaknak de adnak egy esélyt a dolognak ha tetszetek jól el tudtok beszélgetni stb akkor okés ha meg valami nem stimmel akkor így járt.
De esélyt ad a dolognak.
Kérem ne általánosítsunk.
Az hogy ráírok egy kép nélküli nőre ismerkedés céljából az nem egyenlő azzal hogy minden mindegy..
Mert egyáltalán nem mindegy semmi.
15/15 anonim válasza:
#11-es: a férfiaknak nem minden mindegy, ez egy trükk, amit sokan használnak. Mindenkit bejelölnek (vagyis húznak valamerre, sose használtam, nem tudom, hogy működik), aztán utána válogatnak azokból, akik visszajelölik őket/akikkel matchelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!