Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csini barátnő olyan mit egy jó kocsi? Csak pénzes embernek lehet olyan?
Lehet utolsó unalmasnak tûnsz.
Sablonos vagy,ki kell tûnj.
Kondizol?
Hidd el ha eddzel és felveszel olyan ruhàt ami feszül akkor baszélgetnétek is.
Érdekesnek.kell tûnj ne sablonosan kérdezz hanem izgalmas legyen,izgalmas témàkat.
Agyamra megy ez a kondizàs. Speciel ez nekem nem jön be, igaz nem is vagyok bombanő. Egy sportos, egészséges kinézet szàmomra vonzóbb, mint a kigyúrt testalkat. Az is kiàbràndító, ha egy férfi a kondizàs miatt àllandóan csirkemellet zabàl.
Amúgy mit értesz csinosnak?
Igényes öltözet, àpolt külsővel vagy ízléstelen, hivalkodó ruhàzat és hozzà borzalmas mű csöcsök, körmök, szempillàk?
Többnyire igen, Kérdező. Nagyon nagyon kevés a kivétel, ők pedig pontosan ezért már rég foglaltak, mert mindenki rájuk ácsingózik.
#13, mintha egy másik kérdésben elismertétek volna, hogy igen, valóban férfitöbblet van :)
,,Agyamra megy ez a kondizàs. Speciel ez nekem nem jön be, igaz nem is vagyok bombanő. Egy sportos, egészséges kinézet szàmomra vonzóbb, mint a kigyúrt testalkat. Az is kiàbràndító, ha egy férfi a kondizàs miatt àllandóan csirkemellet zabàl."
Hát nem tudom itt senkinek se jön be,de érdekes élőben miért csorgatják a nők a testünkre a nyálukat?
Mért akarnak azonnal talizni?Meg miért indulnak be nagyon amikor küldök egy fotót?
Ez nekem furi.Általában az elhízottabb nők is gerjednek ránk izmosabb pasikra.
Mit együnk?
Kóbászt meg hurkát zsíros fehér kenyérrel attól lesz a jó kis cukorbaj?
Amúgy én inkább halat,marhahúst édesburgonyával,a csirkétől herótom van nekem is.
"Amúgy mit értesz csinosnak?
Igényes öltözet, àpolt külsővel vagy ízléstelen, hivalkodó ruhàzat és hozzà borzalmas mű csöcsök, körmök, szempillàk?"
Őt például:
1. [link]
2. [link]
Ők gyönyörűek,és nem nem buta libák.
Diplomás értelmiségi sikeres lányok.
Virág konkrétan ügyvédnő.
"Amúgy mit értesz csinosnak?
Igényes öltözet, àpolt külsővel vagy ízléstelen, hivalkodó ruhàzat és hozzà borzalmas mű csöcsök, körmök, szempillàk?
Őt például: ...
Ők gyönyörűek,és nem nem buta libák. "
Kihívó (vagy inkább semmi) ruha és műcsöcsök pipa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!