Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek ha nagy a hasa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha nagy a hasa egy nőnek . Kicsit elhízott. Akkor már nemkell senkinek csak szexre esetleg?

Figyelt kérdés
2018. jan. 14. 22:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Pcos, nem ertitek? Evvel bizony nagyon konnyu meghizni es nagyon nehez lefogyni. Nekem nincs ilyen betegsegem, de ismerek olyanokat, akiknek van. Es nagyon kemeny dietat kell hozza tartani, hogy fogyjanak es meg ugyis alig-alig. A legtobb ilyen beteg no, akit ismerek parkapcsolatban el. Szoval biztos, hogy nem csak olyan ferfi lenne, akinek csak arra kellesz. De gondolom lattal mar te is tulsulyos not, akinek jo a kapcsolata... nem ezen mulik. Egyebkent meg van, akinek pont ez jon be.
2018. jan. 15. 00:36
 12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm annak aki megért.Nem pasit keresek.Csak a párom ha összeveszünk ezt vágja a fejemhez.Eszem ágában sincs félre lépni.Sokan nemtudják h a párjukat h megbántsák ezzel.Én még tegnap este óta nem aludttam.Csak sírok..pár napja műtöttek.s az este még ezt is oda vágta h vérzős ..va!Sosem csaltam meg vagy ilyesmi...Szeretem,mert ha nincs vita valami miatt nagyon szerethető.Azthiszem mostmár viszot elfogom hagyni.Remélem sikerülni fog.S nem a szivemre hallgatok h szeretem.Hanem a gyűlölet lessz bennem.Mindt amit most érzek.s mikor lehord mindennek...
2018. jan. 15. 02:29
 13/18 A kérdező kommentje:

Ami még nagyon fáj,h mikor minden ok köztünk,hercegnõje vagyok s a legszebb nõ!S az este azt mondta 2x is ,h csúf àllat vagyok!Azért mondom el itt,mert

Nemmondom el senkinek,tehàt elmondom mindenkinek..! :-(

2018. jan. 15. 02:33
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Ne hagyd, hogy megalázzon!

Kapsz te férfit, hidd el. Nem vagy kevesebb mert van rajtad felesleg. Aki ennyire felszínes meg sem érdemel téged! Melletted kellene állnia teljes erőbedobással!

Nem vagyok vékony, nekem mentségem sincs, mégsem hagyom, hogy bántsanak. De így is akad hódoló, nem online társkereső feleletről.

2018. jan. 15. 04:09
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a görényt én azzal dobtam volna ki, hogy egyedül is jobb lesz, mint vele.

Egyébként pedig nem csak szexre fogsz partnert találni, ettől nem kell tartani. De egy kis időt hagyj magadnak, hogy lelkileg gyógyulj. Ilyen önbizalom hiányosan ne kezdj ismerkedni, mert csak sérüléseket szerzel, és bevonzod a gyökereket.

Hidd el, egyedül is boldogabb vagy, mint ilyen "párral"! Tedd magasabbra a mércét, és ne állj szóba olyannal, aki nem tisztel. Hidd el, hogy jön jobb is.

Aki így bánik veled, azt meg dobd ki mint a macskát!

2018. jan. 15. 08:50
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Igazatok van!
2018. jan. 15. 09:51
 17/18 anonim ***** válasza:

Miért nem fogy le, leszel újra csini és szedsz fel egy normális pasast?

A nők gyakran mondják, annyit várjunk el egy nőtől, amit nyújtani is tudunk. Normál alkattal miért szedbnék fel duci nőt?

2018. jan. 15. 16:37
 18/18 anonim ***** válasza:

"Normál alkattal miért szedbnék fel duci nőt?"

Direkt visszaolvastam, senki nem említett normál alkatot. "Nem kell senkinek, csak szexre esetleg?" - ez a kérdés.

2018. jan. 15. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!