Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem szeretik a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szeretik a férfiak a gondolkodást?

Figyelt kérdés
Eddig 2 párom volt (24 és 22 évesek), egyik sem szerette bennem, hogy gondoskodó vagyok. Ezt nem csak feltételezem, mindketten elmondták nekem, ez is lett a kapcsolat vége, mert nekem úgy látszik, hogy ilyen a természetem és frusztrált, hogy zavarja őket... Nem tudom ezt megérteni. Számomra természetes, hogy csinosan és meleg étellel várom, hogy meglepem figyelmességgel (legyen az akár csak egy aranyos üzenet, ami várja reggel), kifejezem, hogy mennyire szeretem, hogy biztonságban érzem magam mellette, aggódom érte, ha olyan van... Miért visszataszító ez? Egyáltalán akkor hogyan kellene viselkedni? Unalmas? ☹ n24
2018. jan. 14. 00:41
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
97%
A jót sosem az becsüli aki kapja 😔😔
2018. jan. 14. 01:11
 12/25 anonim ***** válasza:
66%
Mert HATALMAS!! különbség van gondoskodás és anyáskodás között. Ezt kell megértened. Egy férfi nem pótmamát keres maga mellé, hanem társat. Vékony vonal van a kettő között, de hatalmas különbség.
2018. jan. 14. 01:18
 13/25 anonim ***** válasza:
7%

Most várod a lánykérő ajánlatokat? :D Hány jött eddig? 10 kecskénél ígért valaki többet?

Teljesen odáig lennék az ilyen figyelmességektől. Ha a megfelelni akarás nem megy a saját dolgaid rovására, akkor a gondoskodást csak értékelni és viszonozni lehet szerintem. Ha valaki másképp tett annak nem tudom mi lehet az oka.

2018. jan. 14. 01:20
 14/25 anonim ***** válasza:

Viccesen, azért nem szeretik a gondoskodást, mert nem szeretik a gondolkozást sem! :D

Valószínűleg egyikőjükkel sem egyezett a szeretetnyelvetek vagy valamit félre értettél. A férfiak kedvelik a gondoskodást bizonyos határig, hogy lenne már ez visszataszító? Senkinek se jó egy olyan lánynak csapni a szelet nap mint nap aki flegmán játsza az elérhetetlent teljesen alaptalanul és nem értékel, nem ad vissza semmit! A többség ilyen!

Abszolút nyerő vagy a vetélytársaiddal szemben, finomíts magadon ahol hibát érzel és légy laza. :)

2018. jan. 14. 02:04
 15/25 anonim ***** válasza:
48%
Kár hogy elírtad a címet. A gondolkodó nőket szeretem, a gondoskodó típus viszont abszolút nem illik hozzám.
2018. jan. 14. 02:09
 16/25 anonim ***** válasza:
Szerintem kamu. Mindenki szereti, ha nyalják a valagát, csak ezt a pasik el is várhatják.
2018. jan. 14. 02:21
 17/25 anonim ***** válasza:
megnyernék bármilyen gondoskodás versenyt a társammal szemben..de önzőnek tartom az ilyen életet..más ember is vár a figyelmemre nem csak én és a jobbik felem vagyunk a világon
2018. jan. 14. 02:25
 18/25 anonim ***** válasza:

Imádom a gondoskodást, nálam alap dolog egy kapcsolatban. Mindkét fél részéről.

Amit látok a környezetemben, hogy gondoskodó lányok a legtaplóbb srácokra kattannak rá és utána panaszkodnak, hogy a srác nem értékeli a dolgot. Közben, az olyan srác ismerőseim, akik tényleg gondoskodásra vágynak, egy nőt sem érdekelnek. Szerintem, aki gondoskodó és gondoskodni akar egy párkapcsolatban, az olyan ember válasszon, akivel ez megy is. Ha nem ilyenre vágyik, akkor bizony, az egész élete problémás lesz ez miatt.

2018. jan. 14. 04:33
 19/25 anonim ***** válasza:
16%
Azzal nincs is baj, hogy tudsz főzni és meleg kajákkal várod a párodat illetve csinosan nézel ki a kedvéért ez nagyon nagy bonuszpont, pláne hogy egyre kevesebb nő szeret illetve tud főzni ami szomorú. És még azzal sincs gond ha figyelmes vagy, de mégis itt tudsz hibázni, ha túlzásba viszed, már az nagy figyelmesség, hogy főzöl valami finomat, vagy reggelente kávéval kedveskedsz (na de azért ne menj át háztartási robotba, forditva is engedj a szivességből :) ), de ha folyamatosan rajta logsz az sokakat megijeszt, érezhetik úgy hogy túl szoros a gyeplő. Néha azért el kellene engedned, nem loholhatsz állandóan a nyakán.
2018. jan. 14. 05:09
 20/25 anonim ***** válasza:
Én 2 sráccal szakítottam már pontosan emiatt. Mármint, mert túlzásba vitték ezt a gondoskodást, inkább úgy éreztem, hogy megfelelni akarásból lehoznák nekem a csillagokat is, de nekem ez már fojtogató volt és túl gyors. Tudod, én társat keresek, nem egy szolgát. Szerintem az exeid is pont így voltak ezzel.
2018. jan. 14. 08:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!