Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiaknak is legalább olyan nehéz a társkeresés mint a nőknek?
Szerintem is nehezebb ferfikent ismerkedmi.
Hol lehet ismerkedni?
Ha ez bar ki fejeben megfogalmazodik, nagyjabol az internet mellett fog kikotni. Mar a szorakozohelyen ami eleve azert volt anno kitalalva, hogy ismerkedni lehessen, ott is a “bulizni megyek nem pasizni” hozzallassal megy az egyedulallok nagy resze is.
Igy marad a net, ahol, egy nore jut 25 ferfi. Igy kb a legjobb 10-15% fog tudni ervenyesulni. Arrol nem beszelve, hogy az online ismerkedeskor a nok atmennek hercegnobe, s aki eloben aranyos es normalis neten pitsa lesz, nem ir vissza, dobalja az elvarasait.
Ferfikent, szellemnek erzed magad, s lehet rosszul esik, h csak szexet akarnak, de ha az eg vilagon senki nem akar toled semmit, az szerintem rosszabb.
Ha ferfikent ervenyesulni akarsz, ki kell tunnod, hogy sikeres tudj lenni, ugyan ezt tudom tanacsolni atlagos noknek. Senki nem akar atlagos par, se no, se ferfi. A ferfiak sokkal vizualisabbak mint a nok, erre erdemes ragyurni.
Nem akarlak kiábrándítani, de lehet te vagy a srác barátzónájában. Persze nem vagyok tévedhetetlen :D
31/f
Látod, kérdező, szegény férfiaknak sokkal nehezebb, brühühüüü...
A titok az, hogy nem kell szóba állni minden jöttmenttel, hanem végiggondolni, milyen emberrel lennél képes eltölteni az életedet, és azt megkeresni.
Én nem értem, férfiak esetében mi ez a "ronda", meg az "átlagos külső". Illetve értem, de az átlagos külső az nem egyenlő azzal szerintem, hogy ronda. Csak mert írjátok, hogy férfinak átlagos külsővel már teljesen értelmetlen társkeresőzni például.
Én társkeresőn jöttem össze a vőlegényemmel. Attól, hogy nem egy adonisz, még messze nem ronda. Átlagos, igen. Magas, vékony, szemüveges (sok dioptriával), és egy nagyon okos mérnök (aki nem mellesleg jól is keres), amellett művelt, udvarias, és még a szexben is jó.
Most akkor hol lett volna a határ, aminél már nem válaszol neki egy lány sem? Külsőre gondolom a kérdést.
Amúgy neki sem a plázap...ák jönnek be, tehát eleve kizárta azokat, és elkezdett a tartalmasabb(nak kinéző) lányok között keresgélni.
De nem mondjátok már (pasik!), hogy EZÉRT , mert mondjuk nem egy bonviván, már nem is veszik emberszámba a lányok, mert nem hiszem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!