Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem rossz az a tudat nőként, hogy az evolúció úgy programozott titeket, hogy 10 férfiből maximum 1-2 férfit tartsatok vonzónak?
Igazából ezzel nem lenne bajotok,ha csak az a 10 férfi lenne és ti,de a valóságban sok más nő is van.Igy kicsi annak az esélye,hogy pont ti kapjátok meg a legkívánatosabb férfit.
Nem rossz érzés,hogy a maradékból kell válogatni?
"Nem rossz az a tudat nőként, hogy az evolúció úgy programozott titeket, hogy 10 férfiből maximum 1-2 férfit tartsatok vonzónak?"
Tudom, hogy szar dolog, hogy a nők állandóan visszautasítnak, de sajnos szembe kell nézz a tényekkel: ez nem azért van, mert nem vagy benne abba az 1-2 férfiba, akit a nők választanak, hanem, mert benne vagy abba az 1-3 férfiba akit a nők sosem választanak. Na, csá' lúzerkám.
"...matat a maradékban????" :-D
/Besenyő Pista bá/
"De égő vagy már 31-es! "
Mi van nyomikám, magadra ismertél? :D
"Személyesen már nem lenne ":D" smile,attól félek!"
Ja, szerintem se. Meglátnálak, és először :O majd XD. De egyet se félj, a való életben nem vegyülök hozzád hasonló lúzerekkel.
" ne hogy azt hidd,hogy ha esetleg nő vagy,az bármilyen hatással lenne rám"
Bízol benne, hogy csaj vagyok, mi? Akkor TALÁN lenne esélyed. Látom te egy igazi FÉRFI vagy! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!