Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes lenne elmennem egy prostihoz?
Igen betöltöttem a 20-at.
Az, hogy a munnkahelyemen is gondok lesznek abban egyet értek ha egyáltalán nekem lesz mundkahelyemen. Mivel mára már semmi sem érdekel és sajnos a jelenlegi iskolámat is abba kell hagynom mivel egyáltalán nem érdekel. Mindenhez úgy állok hozzá, hogy úgysem fog sikerülni, nem vagyok rá képes.
Ne a nőkkel foglalkozz egyelőre, hanem az életedet tedd rendben, mert valami komolyabb probléma van.
Valaki, valakik nagyon elnyomtak idáig, szülők, tesók, stb, és nem mersz nyitni az emberek felé.
Keress valami olcsó pszichomókust, ő helyrerak fejben.
"rabolom valakinek az idejét"
Ne idegesíts, az ő ideje azért van, hogy rabold.
Mindenkin lehet segíteni, ne legyél ennyire teszetosza.
Csak keményen!
"nem akarom senkinek sem az idejét rabolni"
Ebben mi a logika?
A pszichológusnak, akinek a szolgáltatásáért fizetsz x összeget y időtartamra, rabolod az idejét.
De a prostinak, akinek a szolgáltatásáért fizetsz x összeget y időtartamra, neki nem rabolod? :D
What?
Egyébként itt sokkal komolyabb gondok vannak, szerintem ne is a nőkkel foglalkozz elsősorban, az életedet tedd élhetővé egyelőre.
Keress egy jó szakembert.
Olyan nincs, eleve sztk alapon kell, hogy legyen. Esetleg pszichiáternek, de szerintem ilyen mértékű szorongással simán mehetsz oda is.
Azt meg el tudom képzelni, hogy egy olyan világvége helyen, ahol nincs pszichológus, milyen prostik vannak.... fúj :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!